Зручна та швидка оплата купівель криптовалютою з нашим новим партнером — Whitepay

Гайс, це просто вогненна новина. Тепер на сайті fopi.ua можна розрахуватись у Bitcoin, Ethereum, USDT, що робить процес онлайн-шопінгу вдвічі зручнішим.

Команда Fopi завжди використовує найсучасніші методи оплати з мінімальною комісією в Україні, щоб зробити процес купівлі максимально швидким та зручним для клієнтів. Купити айфон в USDT простіше ніж ти гадаєш. Тепер Fopi є офіційним партнером Whitepay, що дозволяє клієнтам оплачувати купівлі на сайті за допомогою Bitcoin, Ethereum та Tether без складнощів та додаткових комісій. Крім того, Whitepay надає можливість здійснювати перекази з будь-якого криптогаманця та за допомогою WhiteBIT Pay, що є спрощеним процесом для клієнтів біржі WhiteBIT. Доступно понад 140 цифрових активів для оплати. 

 

Яка комісія при оплаті криптою з Whitepay? 

Комісії для оплати купівель криптовалютою на сайті fopi.ua залежать від обраної блокчейн-мережі, в якій проводиться переказ, і будуть відображені на сторінці оплати. Наприклад, при оплаті Tether (USDT) у мережі TRC-20, стягуватиметься фіксована комісія в розмірі 1 USDT незалежно від суми купівлві, і остаточна сума переказу та актуальний курс обміну відображатимуться перед підтвердженням оплати. За використання WhiteBIT Pay комісія не стягується.

 

Як купити техніку за криптовалюту на сайті через Whitepay? 

Щоб здійснити оплату купівлі на нашому сайті за допомогою Whitepay, необхідно дотриматися наступних кроків:

  1. Вибрати бажаний товар та перейти до сторінки оплати.

  2. Обрати опцію "Оплата криптовалютою (Whitepay)".

  3. Якщо оплата здійснюється через WhiteBIT Pay, знайти потрібний цифровий актив у списку. Суму переказу в обраній валюті та курс буде автоматично відображено. Після цього необхідно просканувати QR-код за допомогою сканера кодів у застосунку WhiteBIT та підтвердити оплату.

  4. Якщо оплата здійснюється з іншого гаманця, необхідно вказати цифровий актив та мережу, у якій буде проведено платіж. Після цього просканувати QR-код за допомогою сканера кодів у електронному гаманці або скопіювати адресу гаманця вручну та підтвердити платіж.

  5. Після успішної оплати, система автоматично згенерує чек із даними про переказ, такими як хеш транзакції, сума та обмінний курс.


 

Які переваги оплати через Whitepay?

  • Економія часу, оскільки не потрібно конвертувати цифрові активи в державну валюту перед оплатою.

  • Відсутність необхідності отримувати погодження від банку на операції з великими сумами.

  • Швидкість транзакцій, яка залишається високою, незалежно від розміру переказу.

  • Прозорі фіксовані комісії та їх відсутність для клієнтів біржі WhiteBIT.

 

На сайті fopi.ua ти можеш купити за крипту техніку: Apple, Samsung, Garmin, GoPro та багато іншої. 

Оплата криптовалютою дозволяє нашим клієнтам бути впевненими у збереженні своїх особистих даних та фінансової інформації, а також дає можливість швидко та зручно здійснити оплату без необхідності проходити складну процедуру перевірки у банків. Будь впевнений, що придбавши техніку на fopi.ua, ти отримаєш якісний товар та зручний спосіб оплати, який не залишить тебе байдужим.

 

Фопі – магазин техніки де приймають Біткоїн і ще 140+ криптовалют.

Більш детально про наші сервіси оплати читай у розділі “Способи оплати

Додати коментар

Ви повинні заповнити "Ім'я"

Ви повинні заповнити "Коментар"