Як обрати стайлер Dyson?

Ні для кого не секрет, що для кожної дівчини  найбільш омріяним гаджетом для укладання волосся є стайлер Dyson Airwrap. Починаючи з вражаючого дизайну і закінчуючи різноманіттям способів використання — цей девайс захоплює своєю довершеністю.

Але чи дійсно він вартий такого захоплення? Чи підійде даний пристрій саме тобі? Розберімось разом.

Як обрати стайлер Dyson

На що варто звернути увагу, обираючи Dyson?

Стайлер Dyson має багато насадок для різних типів укладання, тому щоб підібрати оптимальний варіант потрібно зрозуміти якого саме ефекту ти очікуєш. Якщо ти полюбляєш бути різною, постійно міняти свій образ — від романтичних хвиль до бездоганної гладкості волосся, модель з багатьма насадками стане тобі у пригоді. Але якщо ти віддаєш перевагу постійності та, наприклад, частіше вирівнюєш волосся, може варто звернути увагу на Dyson Corrale?

Також, якщо ти власниця довгого волосся — рекомендується використовувати стайлер с більшою довжиною насадки Dyson Complete Long, а для короткого волосся ідеально підійде менший діаметр Dyson Complete. Dyson Complete більш універсальний і підходить для більшості типів волосся в тому числі та для пошкодженого, в той час, як Dyson Complete Long стане незамінним для дівчат з волоссям нижче лопаток.

Зверни увагу на ці характеристики, купуючи стайлер Dyson

Які насадки  мають Dyson Complete і Dyson Complete Long ?

Тепер давай детальніше про те, що в коробці:

  • М'яка щітка. Ця щітка має м'які щетинки, які не травмують. Вона використовується для створення об'єму на тонкому волоссі. М'яка щітка також підходить для делікатного випрямлення.

  • Жорстка щітка. Ця щітка має жорсткі щетинки, які допомагають приборкати неслухняне і грубе волосся. Жорстка щітка використовується для створення стильних зачісок, таких як гладкі прямі локони або об'ємні хвилі.

  • Кругла щітка. Ця щітка має круглу форму, яка допомагає створювати шалений об'єм.

  • Дві циліндричні насадки різного діаметру. Вони підходять  для створення завитків і хвиль на будь-яких типах волосся. У Dyson Complete і Dyson Complete Long ці щітки відрізняються довжиною. 

Саме завдяки цим двом циліндричним насадкам можна створити зачіску як у моделей з глянцевого журналу. І щоб твоя зачіска була неперевершеною, ось декілька порад, як “приборкати” Dyson.

  1. Волосся має бути свіжим, підсушеним рушником, або злегка вологим.

  2. Нанеси свій улюблений стайлінг для укладання від коренів до середини довжини волосся (це може бути мус, пінка, спрей з термозахистом тощо).

  3. За допомогою м’якої щітки або просто феном підсуши волосся, поки воно не висохне на 90%.

  4. Розділи волосся на пасма для укладання.

  5. Для створення хвиль використовуй циліндричну насадку для створення локонів.

  6. Накрути пасмо волосся на насадку і зафіксуй його на 15 секунд.

  7. Тепер перемикайся на холодне повітря і дай волоссю охолонути ще 5-10 секунд.

  8. Вимкни прилад і посунь насадку вниз, щоб звільнити локон. Повтори все те саме на інших пасмах.

  9. Закріпи зачіску лаком або фіксуючим спреєм по своєму типу волосся. Готово!

Переваги стайлера Dyson

Чому саме Dyson Airwrap?

Усі прибори для укладання волосся Dyson - це унікальний преміальний пристрій, який дозволяє створювати різні зачіски без пошкодження волосся. Він має ряд переваг, які роблять його найкращим вибором для тих, хто хоче мати красиве і здорове волосся, а саме: універсальність, продумана конструкція, безпечне використання і широкий спектр можливостей. Це робить його не просто приладом, а твоїм надійним особистим beauty-майстром, який завжди поряд.

Купити та познайомитися з усією продукцією торгової марки Dyson ти можеш у нашому магазині Fopi. Зроби свою мрію реальністю й отримай різноманітний спектр можливостей для щоденної укладки. 

Додати коментар

Ви повинні заповнити "Ім'я"

Ви повинні заповнити "Коментар"