Картки WhiteEX Найзручніший спосіб придбати крипту

Даруй криптовалютні картки WhiteEX — даруй майбутнє!

WhiteEX — твій квиток до криптосвіту

Новина така, що ми просто не можемо більше мовчати. Тепер у наших офлайн-магазинах та на сайті fopi.ua доступні картки для поповнення балансу біржі WhiteBIT!

WhiteEX — це один із проєктів екосистеми WhiteBIT, а їх картки створені для того, щоб будь-хто міг швидко та легко купувати цифрові активи. Адже крипта дійсно для всіх. 

Як купити картку WhiteEX?

 

  • Обери номінал картки на нашому сайті або в офлайн-магазині (при оформленні замовлення на сайті, вкажи, що тобі потрібен самовивіз). 
  • Сплати свою покупку. 
  • Забери свою картку та активуй її. 

 

Ціна картки WhiteEX залежить від її номіналу та комісії. Тобто, якщо тобі потрібно поповнити баланс на 1000 гривень, зараз ти можеш купити картку за 1000 з комісією 20 гривень. Проте комісія може змінюватись. 

 

Як активувати картку WhiteEX?

Крок 1. Завантаж мобільний додаток WhiteBIT або відкрий сайт whitebit.com.

Крок 2. Увійди до свого акаунту або зареєструйся.

Крок 3. Перейди до розділу “Коди” та натисни “Активувати код”. Потім введи код з картки або проскануй QR-код.

Крок 4. Зітри захисний шар та введи свій пароль.

 

Чому варто обрати картки WhiteEX?

Крипта — це майбутнє. Тому вже зараз вона приваблює велику кількість ентузіастів у всьому світі. Тож чому WhiteEX?

По-перше, картки зручно та швидко купувати й активувати. Тобі не потрібно бути криптоекспертом, адже з ними все дуже просто — купив, активував і користуєшся! 

По-друге, тобі не обов’язково мати банківський рахунок або власний криптогаманець. Купуй картки з USDT за готівку в офлайн-магазинах та починай свій шлях у світі крипти А далі можеш купувати будь-які віртуальні валюти. 

По-третє, це безпечно. Біржа WhiteBIT — одна з найбільших в Європі. Для них якість, зручність та безпека клієнтів завжди на першому місці. 

А ще, після купівлі та активації картки на біржі WhiteBIT для тебе відкриється багато можливостей — від зберігання крипти та трейдингу до пасивного прибутку. 

Думаєш увірватися в криптосвіт? Тоді купуй картки WhiteEX у Fopi швидко та вигідно! А якщо ти досі не зареєстрований на біржі WhiteBit скоріше роби це за посиланням тут!

Додати коментар

Ви повинні заповнити "Ім'я"

Ви повинні заповнити "Коментар"