tvOS 17: нові функції для Apple TV 4K

Оновлення програмного забезпечення для Apple TV 4K пропонує низку покращень, які зроблять ваш Apple TV ще більш корисним і захоплюючим. З новим програмним забезпеченням для Apple TV 4K ти можеш робити більше, ніж просто дивитися фільми та телешоу.

Apple TV 4K отримує нові фішки: від FaceTime до Siri

Однією з найбільш значущих нових функцій є підтримка FaceTime. Користувачі Apple TV 4K тепер можуть здійснювати відеодзвінки безпосередньо з телевізора. Це робить FaceTime ще більш універсальним.  

FaceTime на Apple TV 4K тепер дозволяє спілкуватися з друзями та рідними на великому екрані. Для цього достатньо підключити свою приставку до iPhone або iPad за допомогою камери безперервності. Тепер ти можеш разом з друзями дивитися фільми, грати в ігри, слухати музику та просто спілкуватися, як ніби ви перебуваєте в одній кімнаті.

facetime call tvOS17

 

 

Siri в tvOS 17 також зазнала змін і стала ще більш корисною. Тепер задаючи загальні і менш деталізовані питання ти маєш змогу отримувати чіткі та інформативні відповіді. Apple додала новий локатор Siri Remote на iPhone, щоб покращити інтеграцію пульта з Apple TV. Можна знайти пульт запустивши Apple TV Remote в Центрі управління на iPhone. По мірі наближення до пульта дистанційного керування круг на екрані збільшується, що допоможе тобі зоорієнтуватися.

Центр управління Apple TV був оновлений у tvOS 17. Тепер він відображає інформацію про стан системи, час і активний профіль, а також інші корисні відомості.

 

memories apple tv4k

 

Завдяки Apple Music Sing і Continuity Camera ти можеш бачити себе на екрані і додавати різноманітні фільтри, поки насолоджуєшся улюбленими треками. Також відтепер є можливість переглядати упорядковані фотографії з особистої, спільної або обох бібліотек на великому екрані.

Варто звернути увагу на функцію Enhance Dialogue: вона відокремлює діалог від фонового шуму та переносить його на центральний канал, щоб користувачі могли краще чути, що говорять, поверх ефектів, дій та музики в кіно або телешоу.

 

general tvOS 17

 

Якщо у тебе є Apple TV 4K, Fopi рекомендує оновити його до tvOS 17. Ця нова версія програмного забезпечення пропонує низку покращень, які зроблять твій Apple TV ще більш корисним і захоплюючим.

Як оновити Apple TV 4K до tvOS 17?

  1. Увімкни та підключи свій Apple TV 4K до Інтернету.

  2. Відкрий програму Налаштування.

  3. Обери пункт Система.

  4. Обери пункт Оновлення програмного забезпечення.

  5. Якщо доступне оновлення, тисни кнопку Завантажити та встановити.

Хочеш дізнатись що нового в iOS 17 читай у нашій статті тут! 

Додати коментар

Ви повинні заповнити "Ім'я"

Ви повинні заповнити "Коментар"