Оновлення iOS 17 вже стало доступним

 

iOS 17 пропонує нові функції, які допоможуть тобі робити більше з твоїм iPhone. Ти зможеш швидше виконувати повсякденні завдання, виражати себе більш творчо і ділитися вмістом з іншими новими зручними способами.

 

general ios17

 

Ось декілька оновлень iOS 17, які не залишать байдужим:

 

Більше можливостей для самовираження

Контактний плакат - це зображення, яке відображається на екрані телефону твого співрозмовника, коли ти йому дзвониш. Ти можеш створити свій власний плакат, використовуючи свою улюблену картинку, Memoji або текст. Це чудовий спосіб зробити свій дзвінок більш особистим і унікальним.

контактний плакат ios17

 

Заряджайся і будь в курсі

Під час зарядки iPhone можна використовувати як повноцінний дисплей. Просто поклавши його на бік ти зможеш переглядати фотографії, відео, віджети та іншу інформацію. Режим очікування StandBy відображає інформацію великими шрифтами, щоб її було легко прочитати з відстані.

 

stand by ios17

Швидкий і простий обмін контактами

NameDrop - це нова функція iOS 17, яка дозволяє швидко і легко обмінюватися контактними даними з іншими користувачами iPhone. Для цього потрібно просто піднести два телефони один до одного. Обидві сторони можуть обрати, якими саме контактними даними вони хочуть обмінятися.

 

airdrop ios17

 

Зручне користування віджетами

Тепер віджети можна використовувати для керування різними функціями iPhone з головного екрану, екрану блокування та режиму очікування. Наприклад, можна позначати виконані завдання, відтворювати або призупиняти музику та подкасти, а також керувати домашнім простором за допомогою інструментів програми Home.

vidgets ios17

 

 Стікери стали ще цікавішими

Усі стікери тепер зберігаються в одному місці - у новому ящику для наклейок. Тут ти знайдеш всі свої Live Stickers, емодзі, Memoji та інші. І ти можеш отримати доступ до них на всіх своїх пристроях Apple, оскільки вони синхронізуються з iCloud. Завдяки новим ефектам для Live Stickers створюй унікальні анімовані стікери з Live Photos.


 

stickers ios17

 

Які смартфони підтримують iOS 17?

18 вересня 2023 року Apple випустила оновлення iOS 17 для всіх користувачів смартфонів Apple, починаючи з iPhone XS 2018 року або новішої версії. Оновлення iOS 17 вже доступне для всіх користувачів iPhone. Не зволікай оновити свій iPhone прямо зараз, щоб отримати доступ до всіх покращенних функцій і вдосконалень.

Додати коментар

Ви повинні заповнити "Ім'я"

Ви повинні заповнити "Коментар"