Що нового у iPadOS 17 ?

 

iPadOS 17 - оновлення, яке робить iPad більш зручним та продуктивним. З новими функціями ти можеш краще налаштувати пристрій під свої потреби та виконувати завдання ефективніше. Твій iPad стає більш унікальним, функціональним та красивим.

iPad images

 

 

 Персоналізований екран блокування для iPad:

  • Шпалери можна вибрати з галереї Apple або створити свої власні.

  • Додай віджети, щоб швидко отримувати доступ до важливої інформації, наприклад, погоди, новин або календаря.

  • Налаштуй сповіщення, щоб вони відображалися на екрані блокування так, як тобі подобається.

Завдяки цим можливостям персоналізації ти можеш  створити екран блокування, який буде відображати твою творчу особистість.

З iPadOS 17 екран блокування твого iPad може вітати тебе динамічною анімацією з Live Photo. Також приємною новиною є те, що тепер можна стежити за подіями в реальному часі: наприклад, ти можеш перевірити статус доставки їжі, поїздки або спортивного матчу, просто подивившись на екран блокування.

iPad screen

 

iPadOS 17 робить iMessage більш зручним і продуктивним

Нові функції дозволяють легко ділитися місцезнаходженням, читати голосові повідомлення та керувати стікерами. А саме:

  • Новий спосіб ділитися місцезнаходженням: торкнись кнопки плюса, щоб надіслати своє місцезнаходження або попросити друга зробити те саме.

  • Голосові повідомлення для читання: голосові повідомлення тепер автоматично перетворюються на текст, що дає  можливість швидко переглянути їх.

  • Всі стікери в одному місці: новий ящик для наклейок містить всі твої Live Stickers, емодзі, Memoji та інші.

стікери на iPadOS 17

 

 

Нові можливості FaceTime

Якщо хтось не відповідає на дзвінок FaceTime, можна просто  записати відео або голосове повідомлення. Це робить користування FaceTime ще зручнішим. Щоб записати відео-повідомлення, треба торкнутися кнопки камери в FaceTime, а для голосових повідомлень, торкнись кнопки мікрофона.

Також тепер є оновлення, яке дозволяє використовувати iPad як камеру для FaceTime на Apple TV. Щоб зробити це ,треба підключити  iPad до Apple TV за допомогою кабелю Lightning до HDMI. Потім відкрий програму FaceTime на Apple TV і вибери iPad як камеру.

 

facetime iPadOS 17

 

Додаток Health на iPad

Додаток Health тепер доступний на iPad у версії, адаптованій для великого дисплея. Ти можеш переглядати дані про своє здоров'я більш детально, ніж раніше:

  • Переглянь інформацю про своє здоров'я у Вибраному

  • Скористайся Інтерактивними діаграмами

  • Налаштуй нагадування про прийом ліків

  • Стеж за менструальним циклом

  • Записуй інформацію про симптоми

Додаток Health тепер пропонує нові функції щодо психічного здоров'я, які допомагають краще зрозуміти свій душевний стан. Ці функції включають стандартизовані тести на депресію та тривогу, а також інформацію про те, що може впливати на твої почуття.

 

health для iPadOS 17

 

Ще кілька оновлень iPadOS 17, на які варто звернути увагу

iPadOS 17 має нові графічні інструменти, які допоможуть тобі краще висловлювати свою творчість. Спробуй  використати акварельний пензель, каліграфічне перо, маркер, лінійку та регульоване перо для створення реалістичних і витончених малюнків. А розпізнавання фігур допоможе створити ідеальні форми.

Крім того, iPadOS 17 тепер підтримує спільну роботу за допомогою функції Track Edits. Завдяки їй можна з легкістю  побачити, що роблять твої колеги, і синхронізувати свої зміни в режимі реального часу.

 

editor iPadOS 17

 

Функція автовиправлення тепер підсвічує виправлені слова, щоб можна було легко їх побачити. Якщо ти не згоден(а) з виправленням, ти можеш легко повернутися до оригінальної версії.

За допомогою спільної роботи над PDF-файлами ти можеш легко синхронізувати зміни з іншими користувачами. Всі зміни відображаються в спільній замітці, а анотації, діаграми та наклейки відразу відображаються на всіх пристроях.

Які гаджети отримають оновлення до iPadOS 17?

  • iPad Air 3 і новіші

  • iPad 6 і новіші

Час оновити свій iPad до версії iPadOS 17, щоб отримати можливість скористатися новими функціями.

Хочеш дізнатися більше про оновлення tvOS 17 ?  Клікай сюди

 

Додати коментар

Ви повинні заповнити "Ім'я"

Ви повинні заповнити "Коментар"