Огляд нового iPad Air M2 2024. Травнева презентація Apple

Новий iPad Air 6 M2 (2024)

Зустрічайте новий iPad Air 6, оснащений потужним чипом M2! Тепер доступний у двох розмірах, 11 дюймів і 13 дюймів, iPad Air пропонує неймовірну продуктивність, універсальність та чудові функції за доступною ціною.

 

Чому iPad Air 6 такий чудовий:

  • Чип M2: Відчуйте значний стрибок у продуктивності завдяки чипу M2 з більш швидким процесором, графічним процесором і нейронним двигуном. Ідеально підходить для складних завдань, творчої роботи та повсякденного використання.
  • Два розміри: Виберіть між суперпортативною 11-дюймовою моделлю або абсолютно новою 13-дюймовою моделлю з робочим простором на 30% більшим.
  • Блискучий дисплей Liquid Retina: Насолоджуйтесь приголомшливими візуальними ефектами, насиченими кольорами та чітким текстом на чудовому дисплеї Liquid Retina з технологією True Tone.
  • Фронтальна камера в ландшафтному режимі: 12-мегапіксельна ультраширококутна фронтальна камера тепер розташована у ландшафтному режимі для відеодзвінків, що ідеально підходить для користувачів iPad.
  • Швидше підключення: Залишайтеся на зв'язку в дорозі завдяки Wi-Fi 6E для надшвидкого завантаження та потокової передачі. Моделі Cellular також підтримують 5G для блискавичної швидкості передачі даних.
  • Підтримка Apple Pencil: Працюйте без проблем з Apple Pencil Pro (продається окремо) для нотаток, малювання та творчих проектів. Він має нові можливості, такі як обертання, стиснення та тактильний відгук, для ще більш інтуїтивного досвіду. iPad Air також підтримує більш доступний Apple Pencil (USB-C).
  • Сумісність з Magic Keyboard: Перетворіть свій iPad Air на повноцінний ноутбук за допомогою Magic Keyboard (продається окремо) з плаваючою конструкцією, підсвіченою клавіатурою та трекпадом.
  • iPadOS 17: Скористайтеся новими функціями та можливостями iPadOS 17, включаючи віджети, програму Freeform і розширені нотатки для більш чіткої роботи.
  • Час автономної роботи цілий день: Протягом дня працюйте завдяки тривалому часу автономної роботи iPad Air.
  • Кілька кольорів: Вибирайте стильні оздоблення, такі як космічний сірий, світло-сірий, новий синій та новий пурпурний, щоб підкреслити свою індивідуальність.

Скільки буде коштувати новий iPad Air 2024

Ціни на новий Айпад Еїр у США починається з 599 доларів США за 11-дюймову модель і 799 доларів США за 13-дюймову модель, iPad Air 6 – це неймовірна цінність для студентів, професіоналів і творчих людей. Зробіть попереднє замовлення вже сьогодні в Fopi! Купити iPad Air в Україні.

Теги

Додати коментар

Ви повинні заповнити "Ім'я"

Ви повинні заповнити "Коментар"