Завантажуй Apple Music Classical та насолоджуйся неперевершеною класикою

 

Завантажуй Apple Music Classical та насолоджуйся неперевершеною класичною музикою

Ти не повіриш, але сьогодні той самий день, коли ти можеш почати розумітися в класичній музиці. Досвідчений любитель чи новачок — не важливо. У класному додатку Apple Music Classical зі зручним пошуком, великою бібліотекою старої та нової класики ти можеш слухати найкращі добірки прямо зі свого iPhone або iPad.

Apple Music Classical - новий додаток від Apple для прослуховування класичної музики. Неперевершені можливості потокової передачі класичної музики доступні передплатникам Apple Music без додаткової плати. Програма вже доступна в App Store.

У цій статті дізнаємося в чому плюси додатка і чому його варто завантажити.

 

Що таке Apple Music Classical?

Apple Music Classical – це спеціальний додаток, який відмінно підходить для знавців класичної музики, а також для всіх, хто погано знайомий з класикою. Додаток з найбільшим вибором класичної музики у світі, найкращими можливостями пошуку та перегляду, першокласним звуком зі Spatial Audio та тисячі ексклюзивних записів.

               

Apple Music Classical

              

Що дає новий додаток своїм слухачам?

Слухачі зможуть насолоджуватися безліччю класичної музики, яка охоплює різноманітні епохи, жанри та виконавців. Програма пропонує індивідуальні рекомендації з урахуванням музичних пристрастей користувачів, а також можливість відтворення музики без реклами та обмежень.

Apple Music Classical також надає можливість зберігати улюблені композиції та створювати власні плейлисти, ділитися ними з іншими користувачами та слухати музику в офлайн-режимі.

Програма створена з урахуванням потреб любителів класичної музики та дозволяє зануритися у світ музики, де кожен знайде щось для себе. 

Для новачків ретельно підібрана підбірка Editor's Choice – чудове місце для старту. А для тих, хто більше знайомий із конкретним твором, список популярних записів у додатку стане ідеальним наступним кроком і приємною можливістю порівняти та зіставити.

 

Зручний інтерфейс

Завдяки наочному відображенню інформації, такої як назва композиції, назва оркестру, ім'я диригента, виконавці та дата запису, інтерфейс Apple Music Classical забезпечує слухачам можливість завжди знати, що і хто грає.

 

Пошук, створений для класичної музики

В Apple Music Classical розроблено пошук, який враховує складність класичної музики, яка має безліч частин та треків, а відомі твори записані з різними оркестрами, диригентами та солістами. Крім того, багато композиторів мають власні класифікації каталогів, таких як BWV Баха або K Моцарта.

Щоб спростити цю складність, в Apple Music Classical створено пошук, який миттєво знаходить саме те, що шукають користувачі, використовуючи всі можливі комбінації ключових слів, починаючи від композитора та твору та закінчуючи диригентом, виконавцем, інструментом та навіть назвою твору. Пошук твору показує всі його записи, і навіть виконання, рекомендоване редакцією. Пошук композитора відображає всі доступні твори композитора.

 

Висока якість звуку

Apple Music Classical гарантує надзвичайно високу якість звуку з частотою до 24 біт/192 кГц в усьому сервісі, що забезпечує слухачам можливість відчувати найдрібніші деталі кожного виконання. В режимі Hi-Res Lossless звук настільки чистий та чіткий, що кожна нота здається близькою до прослуховування.

 

Що таке Apple Music Classical?

 Рекомендації експертів та класичні ідеї

Куратори Apple Music Classical створили понад 700 плейлистів, які допомагають слухачам пройти через 800 років музики, та будуть додаватися ще нові. Для новачків доступний аудіогід "Історія класичної музики", що містить коментарі експертів та вибрані композиції, які знайомлять з ключовими композиторами, періодами, інструментами та термінологією класичної музики.  

 

  Ексклюзивні композиції нового покоління

Слухачі Apple Music Classical зможуть насолоджуватися ексклюзивними новими витворами мистецтва, включаючи сотні обкладинок плейлистів та унікальні цифрові портрети у високій роздільній здатності найвидатніших композиторів світу. Кожне зображення, створене на замовлення різних художників, поєднує в собі історичні дослідження з палітрами кольорів і художніми посиланнями до відповідного класичного періоду.


 

Завантажуй Apple Music Classical

 

Apple Music також співпрацює з багатьма класичними закладами світу, щоб надати слухачам новий та унікальний контент під час запуску та надалі. Компанії-партнери включають такі знамениті установи, як Берлінська філармонія, Карнегі-хол, Чиказький симфонічний оркестр, Лондонський симфонічний оркестр, Метрополітен-опера, Нью-Йоркський філармонічний оркестр, Національну оперу Парижа, Віденський філармонічний оркестр.

Apple Music також тісно співпрацює з деякими з найвідоміших сьогодні класичних композиторів, артистів та музикантів, щоб додаток розширював можливості артистів та залучав любителів класичної музики у всьому світі.

Завантажуй Apple Music Classical та насолоджуйся неперевершеною класичною музикою. Читай Fopi Блог та будь завжди у курсі усіх новин! :)

Додати коментар

Ви повинні заповнити "Ім'я"

Ви повинні заповнити "Коментар"