Зарядні пристрої GaN. Як працюють та що це таке.

Технологія GaN2

Використання нітриду галію та інтелектуальних технологій останнього покоління дозволяє створювати компактні зарядні пристрої з високою потужністю та надійним профілем безпеки.

GAN зарядки

Зарядний пристрій Gan можна сміливо купувати для використання з продукцією Apple, Samsung, Xiaomi, OPPO, VIVO, Lenovo.

Захисні властивості

Комбінація технологій GaN2, BCT, BPS забезпечує вашим ґаджетам 6-рівневий захист від надмірної напруги, перезаряджання, перегріву, короткого замикання та статичної електрики.

Корпус із міцного пластику стійкий до зносу та має довгий термін служби.

Переваги GaN зарядок

магазин fopi.ua

Компактність — нові пристрої формату GaN не потребують величезної кількості компонентів, як кремнієві зарядки, тому при порівнянних показниках потужності вони найчастіше приблизно на третину менші за габаритами.

Багатофункціональність - зазвичай GaN-зарядки укомплектовані відразу кількома роз'ємами. Завдяки цьому можна одночасно заряджати не один пристрій, а два, три чи навіть чотири. Це дуже зручно.

Енергоефективність - заборонена зона нітриду галію становить 3,4 еВ. Завдяки чому матеріал витримує більш високу напругу та температуру. У GaN вищий коефіцієнт корисної дії (ККД) і нижчий за енергоспоживання.

Мінімальний нагрів - нітрид галію менш схильний до тепловиділення, що стає однією з головних причин високого ККД. Він безпечніший у використанні та простіше працює з високою потужністю в маленькому корпусі.

Найпопулярніші GaN зарядки

Ми зібрали найпопулярніші GaN зарядки серед наших клієнтів. Тому якщо бажаєш купити GaN зарядку, то чекаємо тебе в нашому каталозі. 

 

Додати коментар

Ви повинні заповнити "Ім'я"

Ви повинні заповнити "Коментар"