watchOS 10: найбільше оновлення з моменту дебюту

 

Повністю перероблені програми та нові функції роблять Apple Watch ще більш корисними та інформативними. watchOS 10 надає точні показники та відстеження твоїх велотренувань, а також нову інформацію, яка може допомогти діагностувати психічний стан і стан зору.

 

watchOS display

 

Користування Apple Watch стає більш комфортнішим з watchOS 10:

  • Smart Stack - це новий спосіб відображати віджети на циферблаті. Просто поверни Digital Crown, щоб переглянути всі свої віджети в одному місці.

  • Швидкий доступ до Центру керування: тепер ти можеш швидко перейти до Центру керування з будь-якої програми, натиснувши бічну кнопку.

  • Циферблат Palette відображає плин часу за допомогою трьох шарів кольорів, які змінюються протягом дня.

  • Всі програми були оновлені, щоб використовувати весь дисплей. Це дає тобі більше місця для вмісту, а також швидший доступ до важливої інформації.

palette watchos

 

Тренуйся не відволікаючись завдяки watchOS 10

 Нові функції, такі як автоматичне підключення до аксесуарів Bluetooth, новий вигляд Power Zones та відображення даних на iPhone, допомагають тобі краще стежити за своїми результатами та покращувати свою форму. Apple Watch тепер показує більше інформації про велотренування. Після підключення аксесуарів Bluetooth ти можеш додати до перегляду тренування показники частоти педалей, швидкості та потужності. І це ще не все: коли ти запускаєш велотренування на Apple Watch, воно автоматично відображається на твоєму iPhone. Тепер можеш побачити всі свої показники, не відволікаючись від дороги.


 

cycling watchos 10

 

 

Аналіз психічного здоров’я в watchOS10: як це працює

Зверни увагу на свій настрій: завдяки Apple Watch ти можеш легко відстежувати свій настрій протягом дня. Красиві візуалізації дозволять побачити, як твій настрій змінюється з часом. А сповіщення на циферблаті допоможуть тобі не пропустити жодного запису. Додаток «Здоров’я» допоможе зрозуміти, як твій спосіб життя впливає на твоє психічне здоров’я: можна відстежувати свій сон, фізичну активність, уважність і інші фактори, щоб дізнатися, як вони пов’язані з твоім настроєм і загальним самопочуттям.

 

menthal watchos10

Дані про твоє психічне здоров'я захищені. Вони зберігаються на твоєму пристрої та шифруються, коли Apple Watch заблоковано паролем.Ти можеш поділитися ними з лікарем або терапевтом тільки якщо захочеш.

 

Тепер Apple Watch може допомогти зменшити ризик короткозорості у дітей 

краткозорість у дітей watchos 10

 

Діти, які проводять більше часу на свіжому повітрі, мають менший ризик розвитку короткозорості. Apple Watch має датчик навколишнього освітлення, який вимірює час, проведений при денному світлі. Ти можеш використовувати цей показник, щоб контролювати, скільки часу твоя дитина проводить на свіжому повітрі, навіть якщо вона не має власного iPhone.

 

watchOS 10 підтримується на наступних моделях Apple Watch:

Apple Watch Ultra

Apple Watch SE

Apple Watch Series 4

Apple Watch Series 5

Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 8

Apple Watch Series 9

Apple Watch Ultra 2

Нова система для Apple Watch вже доступна для оновлення. Вона містить у собі ряд нових функцій і поліпшень, які зроблять твій годинник ще більш корисним і зручним. Тому не зволікай, скоріше оновлюйся, щоб не упустити всі нові можливості.

 

Додати коментар

Ви повинні заповнити "Ім'я"

Ви повинні заповнити "Коментар"