Випуск нової версії PlayStation 5, наступна консоль Xbox та анонс GTA 6 2023 року

 

Випуск нової версії PlayStation 5

Хай, друзі! На зв'язку Fopi Блог з цікавими новинами. Сьогодні поговоримо про випуск нової версії PlayStation 5, наступну консоль Xbox та анонс GTA 6.

Відомий інсайдер Том Хендерсон випустив матеріал, у якому намагався спрогнозувати головні події 2023 року. У статті він спирався як на дані своїх джерел, так і на відкриті дані з фінансових звітів компаній, які чекають на стрибок прибутку в той чи інший момент.

Звичайно, це далеко не всі події, які очікуються у 2023 році. Ігрова індустрія вийшла на такий рівень, що кожен день очікується новин глобального масштабу.

 

Можливі анонси 2023 року 

  • Повноцінний анонс GTA 6 із показом першого трейлера

  • Вихід PlayStation 5 зі знімним дисководом

  • Анонс нової консолі Xbox, заточеної під гру в «хмарі»


Анонс хмарної Xbox

Microsoft вже давно готує хмарну Xbox, поки що відому як Project Keystone. Її анонс багато разів відкладали, але проект точно не покинутий.

Чекати на пристрій у найближчі місяці точно не варто. Його можуть анонсувати лише наприкінці 2023-го, а вивести на ринок лише через рік, тобто під завісу 2024-го.

Випуск нової версії Xbox 2023

Вихід оновленої PlayStation 5

Новинка Sony вийде набагато раніше - вже в першій половині 2023-го. Старт продажів очікується до осені. Це буде універсальна модель зі знімним дисководом, яка дозволить знизити витрати на доставку та виробництво та зрештою повністю замінить стандартну модель PlayStation 5.

Оскільки Sony очікує, що в 2023 фінансовому році буде відвантажено 30,5 мільйонів PlayStation 5, можна припустити, що компанія прогнозує значне збільшення виробництва в наступному році.

Випуск нової версії GTA 6 2023

Анонс GTA 6

Наступний рік стане відправною точкою для GTA 6, і це, ймовірно, буде найбільший ігровий анонс за весь час. З досвіду минулих презентацій можна сказати, що кажучи 2023-го означає, що реліз відбудеться лише 2025-го.

Наближення анонсу гри опосередковано підтверджує і недавній витік безлічі відео та скріншотів із тестової версії.

Читай Fopi Блог та будь завжди у курсі всіх новин. З наступаючим Новим роком, гайс!

Додати коментар

Ви повинні заповнити "Ім'я"

Ви повинні заповнити "Коментар"