ТОП 5 подарунків під ялинку від Fopi

Друже, ти в курсі, що незабаром новорічні свята? Ще не встиг підготувати подаруночки для друзів і близьких? Не парься. Fopi вже майже зробив все за тебе.

Не треба морочити собі голову думаючи, що і кому подарувати: лови список ідей для подарунків від Fopi.

  1. Для коханої. Всі дівчата мріють про стайлер Dyson і якщо ти хочеш, щоб твоя дівчина похизувалася подарунком в інстаграм - обирай що-небудь із пристроїв для укладання волосся Дайсон. Ще не назбирав грошей? Без паніки. Fopi пропонує різні способи розрахунку, включаючи оплату частинами та розстрочку.                                               
  2. Для батьків. Піклуєшся про своїх? Подаруй їм безпеку: стартовий комплект Ajax. Ти можеш обрати від стартового комплекту сигналізації до комплекту розумного будинку або захисту від затоплення - орієнтуючись на свій бюджет та потреби. Це не тільки корисний подарунок, а ще і нагадування про твою турботу.  Топ 5 подарунків під ялинку від Fopi
  3. Друзям. Пам’ятаєш як разом відривалися під музику улюбленого виконавця? Подаруй друзям навушники - щоб прослуховувати улюблені треки та згадувати круті часи.  Такий подарунок завжди буде доречним: бездротові навушники губляться частіше, ніж друга шкарпетка у пральній машині. Обирай навушники Apple, Samsung чи JBL: дротові, бездротові або повнорозмірні, а якщо розгубишся - консультанти Fopi допоможуть зробити правильний вибір.                                                                                          
  4. Для дитини. Ні, з Айфоном ще трохи почекаємо. Лайфхак від Fopi: єдиний надійний спосіб змусити дитину взяти в руки книгу - подарувати книгу електронну. Є вірогідність що інтерес до читання у дитини після цього значно зросте. Такий подарунок стане гарним помічником для шкільного навчання - можна завантажувати не тільки розважальну, а й навчальну літературу.                                                                                                                                                                                                                  
  5. Для себе. Всі ж ми в дитинстві чекали на подарунок під ялинкою? Не забувай про свою внутрішню дитину : купи собі ігрову приставку своєї мрії.  Коли, як не зараз повинні здійснюватися бажання. До речі, це може навіть стати чудовим подарунком для всієї родини: можна грати в приставку  разом з дівчиною, з друзями й з дітьми. 

Щоб ти не обрав, ти можеш знайти це у Fopi: серед різноманіття техніки у магазині Fopi обов’язково знайдеться щось для кожного. Веселих свят і вдалих подарунків, друже!

Додати коментар

Ви повинні заповнити "Ім'я"

Ви повинні заповнити "Коментар"