Телевізори Samsung: обирай найкраще

 Телевізори Samsung - це одні з найкращих телевізорів на ринку, які оснащені найновішими технологіями. Вони забезпечують чудове зображення та звук, навіть через кілька років після експлуатації.

Якщо ти шукаєш телевізор, який буде актуальним тривалий час, Самсунг стане твоїм найкращим вибором. Але як обрати модель, яка відповідає саме твоїм потребам? Прочитай цю статтю перед тим, як купити телевізор Samsung. 

Смарт ТВ Самсунг

Ось кілька порад для тебе, на що треба звернути увагу:

  • Розмір. Розмір телевізора залежить від того, де ти плануєш його встановити. Якщо хочеш дивитися телевізор з близької відстані, зверни увагу на телевізор меншого розміру. Якщо в тебе велика кімната, можна дозволити собі телевізор з більш широкою діагоналлю. Варіантів багато -  Самсунг пропонує телевізори з діагоналлю екрану від 24 до 98 дюймів, тому тобі є з чого обирати.

  • Роздільна здатність. Роздільна здатність визначає, наскільки чітким буде зображення. Максимальна роздільна здатність у телевізорів Samsung - це 8K. Телевізори з роздільною здатністю 8K забезпечують більш чітке зображення, ніж телевізори з роздільною здатністю 4K. В свою чергу 4K буде чіткіше ніж Full HD і HD, але і Full HD/HD забезпечують чудову якість зображення за більш доступною ціною.  

Як обрати телевізо Самсунг

  • Тип екрану. Самсунг має декілька категорій телевізорів за типом екрану, а саме Neo QLED, QLED, OLED, Crystal UHD. Якщо ти надаєш перевагу найкращій якості зображення, Neo QLED - це найкращий вибір. Якщо шукаєш сучасний телевізор з більш доступною ціною, QLED або Crystal UHD є хорошими варіантами. Для тебе важливий дизайн? Samsung The Frame - це унікальний варіант для тих, хто хоче, щоб їхній телевізор виглядав як картина. Телевізори The Serif мають 360-градусний дизайн, який дозволяє насолоджуватися переглядом з будь-якого кута, а The Sero має поворотний екран, який дозволяє переглядати контент у вертикальному форматі. Це ідеально підходить для перегляду мобільного контенту, наприклад, відео з TikTok або Instagram.

  • Бюджет. Широкий діапазон цін дозволяє вибрати телевізор Самсунг на свій смак і гаманець. Ціна на телевізори Samsung стартує від 8 999 грн за телевізор з діагоналлю 32", роздільною здатністю HD і функцією Smart TV. Ціни на телевізори з 4К починаються від 16 499 грн, а найдорожчий телевізор Samsung Neo QLED 4K має діагональ 85" і коштуватиме 199 999 грн.*

*Всі вказані ціни є актуальними 17 жовтня 2023 року.

Розумні функції Samsung

Телевізори Samsung з функцією Smart TV - це спосіб зручно насолоджуватися улюбленим контентом. Завдяки розумному ТВ від Самсунг ти зможеш:

  • Дивитися улюблені фільми, телешоу, спортивні події та ігри з таких сервісів, як Netflix, Amazon Prime Video, YouTube, Spotify та інших.

  • Легко знайти потрібний контент, використовуючи пошук або переглядаючи рекомендовані списки.

  • Відтворювати контент зі смартфона або планшета на телевізорі за допомогою функції Smart View.

  • Керувати телевізором за допомогою голосових команд і ще багато чого іншого.

Телевізор Самсунг The Frame

Тож стає очевидно, що Samsung - це відмінний вибір для тих, хто хоче мати телевізор, який буде актуальним протягом багатьох років.

У Fopi ти знайдеш широкий вибір телевізорів Samsung останнього покоління. Переходь за посиланням, щоб нарешті обрати свій ідеальний телевізор.

Додати коментар

Ви повинні заповнити "Ім'я"

Ви повинні заповнити "Коментар"