Презентація нових девайсів від Samsung

Велика презентація південнокорейського бренду Samsung продемонструвала користувачам складані смартфони Galaxy Flip5 та Galaxy Fold5; розумні годинники Watch6 та Watch6 Classic, які мають замінити торішні Watch5, та Android планшети Galaxy Tab S9, S9+ та S9 Ultra.

 

Смартфони Galaxy Fold 5 та Flip 5 

Смартфони Galaxy Fold 5

Модель Galaxy Fold 5 багато в чому нагадує Fold 4, включаючи кількість та розташування потужних камер. Смартфон легкий і тонкий, має великий, схожий на мобільний кінотеатр, дисплей з нерівною верхньою гранню. Основний 6,7-дюймовий екран з роздільною здатністю FHD+, частотою 120 Гц та яскравістю 1750 ніт розташований усередині. Пристрій має процесор Snapdragon 8 Gen 2, оперативну пам’ять 8 ГБ та сховище місткістю 128 або 256 ГБ. Самсунг позиціонує девайс як багатовіконний робочий асистент, що чудово працює в багатозадачному режимі та як захопливу ігрову приставку. Його можна складати та  фіксувати під зручним кутом, завдяки оновленому шарніру Flex Hinge, який називають справжнім технічним дивом. Смартфон представлений у кремовому, блакитному та чорному кольорах.

Galaxy Flip 5

Ще одна модель смартфону Galaxy Flip 5 має яскравий 3,4-дюймовий екран Flex Window з можливостями налаштування, потужну камеру, що знімає селфі під гострими кутами, а також акумулятор на 3 700 мА∙год для тривалої роботи гаджета. FlexCam дозволяє робити якісні чіткі фото. За допомогою безлічі віджетів, відеошпалер, стилів та іншого можна персоналізувати девайс, підкресливши власну індивідуальність. Компактний, привабливий, універсальний смартфон, що легко складається і зручно вміщується в руку, кишеню або сумку. Доступний у таких кольорових варіаціях: кремовий, м'ятний, лавандовий, графіт.

 

Смарт-годинники Galaxy Watch 6 та Watch 6 Classic

Розумний годинник Galaxy Watch 6 доступний у чорному та золотому кольорах у двох розмірах: 40 мм і 44 мм; а модель Watch 6 Classic передбачена у розмірах 43 мм і 47 мм у чорному і сріблястий. Обидві моделі мають новий механізм заміни ремінців одним натисканням. 

Смарт-годинники Galaxy Watch 6 та Watch 6 Classic

Обидві версії створені на основі 2-ядерного процесора Exynos W930, мають опціональну підтримку зв’язку LTE та захист від води 5 ATM. Модель Classic оснащена фізичним обертовим безелем. Дисплей: 1.5 дюйма Super AMOLED, Full Color Always On з яскравістю 2000 ніт. Пам’ять: 2 Гб  + 16 Гб. Батарея: до 40 год (без Always On) / до 30 год (з Always On); 425 мА·год або 300 мА·год. Є бездротова зарядка, WPC. Операційна система: Wear OS 4. Сумісність: Android 10 або вище, 1,5 Гб пам’яті.

Датчики: біоактивний Samsung, датчик температури, акселерометр, гіроскоп, барометр, датчик освітлення і + 3D датчик Голла для моделі Класік. 

 

Планшети Galaxy Tab S9, S9+ та S9 Ultra

Планшети Galaxy Tab S9, S9+ та S9 Ultra

Планшети Galaxy Tab S9, S9+ та S9 Ultra з найбільшим екраном 11, 12,6 та 14,6 дюймів Dynamic AMOLED 2X та акумулятором 8,400 mAh, 10,090 mAh та 11,200 mAh, відповідно, мають товщину 5,9, 5,7 та 5,5 мм. Стильні, міцніші, ніж будь-коли, водонепроникні, доповнені стилусом S Pen. 2 Камери: 13MP + 8MP UW та фронтальна 12MP UW дозволяють робити ще більше якісних фото і знімати професійні відео навіть вночі. Процесор: Snapdragon® 8 Gen 2. Гладке матове покриття додає девайсу витонченості та сучасного вигляду. Це новий стандарт преміальних планшетів майбутнього. Доступний у благородному кольорі графіт.

Всі девайси отримали покращені характеристики, порівняно з попередніми моделями, і можуть задовольнити навіть найвимогливіших користувачів. Тож обирай свою модель і виходь на новий рівень комфорту з гаджетами від Самсунг.

Додати коментар

Ви повинні заповнити "Ім'я"

Ви повинні заповнити "Коментар"