Огляд нового iPad Pro M4 2024. Основні характеристики.

На презентації Apple, яка відбулась 7 травня, компанія представила абсолютно новий iPad Pro, оснащений надтонким і легким дизайном, передовим дисплеєм Ultra Retina XDR та надзвичайно швидким процесором M4 з потужними можливостями штучного інтелекту. iPad Pro здійснює великий стрибок вперед у сфері планшетів.

Огляд нового iPad Pro M2 2024. Основні характеристики.

Найтонший продукт Apple за всю історію Новий iPad Pro — найтонший продукт Apple за всю історію — має приголомшливо тонкий і легкий дизайн, що виводить портативність на абсолютно новий рівень. 11-дюймова модель має товщину всього 5,3 мм, а 13-дюймова модель ще тонша — вражаючі 5,1 мм, при цьому обидві моделі такі ж міцні, як і попередня модель. 11-дюймова модель важить менше 454 грамів, а 13-дюймова модель майже на 113 грамів легша за свого попередника, що дозволяє професійним користувачам розширювати свої робочі процеси новими способами та в більшій кількості місць. Ну і як ти вже зрозумів новий айпад про доступний у двох розмірах: великий 13-дюймовий і суперпортативний 11-дюймовий.

Найтонший продукт Apple за всю історію Новий iPad Pro

Основні характеристики iPad Pro 2024

  • Тонкий та легкий дизайн: 11-дюймова модель має товщину 5,3 мм, а 13-дюймова – 5,1 мм, що робить їх найтоншими iPad Pro за всю історію.
  • Дисплей Ultra Retina XDR: Новий революційний дисплей з тандемною OLED-технологією забезпечує неймовірну чіткість, яскравість та контрастність.
  • Чип M4: Найновіший процесор Apple забезпечує значний стрибок у продуктивності та можливостях, роблячи iPad Pro неймовірно потужним пристроєм для штучного інтелекту.
  • Apple Pencil Pro: Оновлений Apple Pencil Pro з новим датчиком та функцією стиснення, а також магнітним кріпленням до iPad Pro.
  • Magic Keyboard: Нова Magic Keyboard з тоншим дизайном, функціональним рядком та більшим трекпадом з тактильним відгуком.
  • iPadOS 17: Нова версія iPadOS з розширеними можливостями для роботи з дисплеєм, новим режимом Stage Manager та іншими функціями.

Дисплей Ultra Retina XDR у iPad Pro 2024

Кому підійде новий iPad Pro М4 2024

  • Професіоналів: iPad Pro має все необхідне для творчих та продуктивних завдань, будь то редагування фото та відео, створення 3D-моделей або розробка програмного забезпечення.
  • Студентів: Великий екран, потужний чип та широкий спектр програм роблять iPad Pro ідеальним інструментом для навчання.
  • Художників та дизайнерів: iPad Pro з Apple Pencil Pro – це чудовий інструмент для створення цифрового мистецтва та дизайну.
  • Гравців: iPad Pro з його потужним чипом M4 та чудовим дисплеєм – це ідеальний пристрій для мобільних ігор.

 

Ціни на iPad Pro 2024. Коли можна буде купити в Україні

Компанія Apple озвучила ціни на нові Айпеди і вони починаються від 899 доларів США за 11-дюймову модель та 1099 доларів США за 13-дюймову модель. Замовити новий iPad Pro можна вже сьогодні, а в магазинах в США він буде доступний з 15 травня. В Україні новий айпад 2024 року очікується вже в кінці травня. Тому попереднє замовлення можна оформити вже зараз. 

Ознайомтеся з новим iPad Pro на сайті Fopi: https://fopi.ua/apple-store/ipad/ipad-pro/ipad-pro-m4

 

Теги

Додати коментар

Ви повинні заповнити "Ім'я"

Ви повинні заповнити "Коментар"