Нові ґаджети від Ajax для розумного будинку

Компанія Аякс не перестає вдосконалювати свої продукти. Охоронна система стає кращою, дистанційне управління будинком зручніше, страх про своє житло відходить на задній план.

11 жовтня компанія Ajax Systems увірвалася в нову нішу, представивши несподівану лінійку продуктів. Маючи передовий набір технологій безпеки, компанія побачила нові виклики та можливість створити пристрої, які додають вимір комфорту до їхніх систем. Філософія комфорту поширилася на програмне забезпечення, бізнес-діяльність і щоденну роботу з партнерами.

Українська хоробрість і крок назустріч комфортному партнерству ??

У перший місяць війни компанії Ajax Systems вдалося перевезти та відновити повний цикл виробництва, зберігши працівників та виробничі потужності. Компанія залишається провідним гравцем галузі навіть у складних умовах. Сьогодні Ajax Systems об’єднує 2500 співробітників (з них понад 500 інженерів), завершує будівництво другого заводу в Туреччині та на 30% збільшує обсяги виробництва в Україні.

PRO Desktop 3.4: вдосконалений охоронний сервіс зі звітами про роботу системи

Щоб надати власникам компаній, інженерам монтажу та операторам важливий інструмент для покращення їхніх послуг, Ajax розширив функціональність PRO Desktop і представив оновлення, яке робить охоронний бізнес ще ефективнішим — звіти про роботу системи. Вони незамінні в таких країнах, як Іспанія, Велика Британія чи Німеччина, але варто зазначити, що для охоронної компанії в будь-якій країні це також точка потенційного росту, привід поспілкуватися з клієнтом і продемонструвати, що ти піклуєшся про клієнта.

Ajax розширив функціональність PRO Desktop

Звіт про роботу системи дозволяє отримати всю інформацію про пристрої безпеки з першого погляду: стан хаба, рівень заряду батарей, стан зв’язку та інші важливі параметри. Його можна завантажити на локальне сховище у форматі PDF або надіслати на стороннє програмне забезпечення через Enterprise API. PRO Desktop зберігає 5 останніх звітів у Ajax Cloud із миттєвим доступом.

Звіти про роботу системи широко використовуються охоронними компаніями світового класу для регулярного проведення гігієни об’єктів, покращуючи сервіс. У PRO Desktop 3.4 власник компанії може увімкнути або вимкнути звіти в будь-який момент. Після ввімкнення функції в модулі «Об’єкти» з’являється меню «Звіти про роботу системи».

Поліпшене приборкання води смартфоном

WaterStop  дозволяє дистанційно перекривати воду на об'єкті із системою безпеки Ajax. Пристрій поєднує в собі кран Bonomi та потужний електропривод з блоком керування, який підключається до хаба захищеним радіопротоколом Jeweller. Керувати WaterStop можна з будь-якої точки світу де є інтернет — застосунки Ajax дозволяють в будь-який момент перевірити стан та змінити положення крана.

WaterStop  дозволяє дистанційно перекривати воду із системою безпеки Ajax.

У випадку тривоги LeaksProtect або стороннього датчика протікання, WaterStop автоматично перекриє воду за 5 секунд. При цьому, сповіщення про тривогу та спрацювання сценарію отримають усі користувачі системи та охоронна компанія. Окрім сценарію за тривогою датчика протікання, можна налаштувати перекриття води в певний час, або коли система безпеки знаходиться під охороною.

Характеристики WaterStop від Ajax

 

FireProtect 2: точність крізь пару, пил та час

FireProtect — датчик нового покоління для ефективного виявлення пожежі. Про небезпечну концентрацію чадного газу сповістить хімічний сенсор з терміном роботи не менше 10 років. Продуманий софт захищає від хибних тривог, а також забезпечує синхронну тривогу усіх пожежних датчиків на обʼєкті всього за 20 секунд. Це більше ніж вимагають сучасні стандарти пожежної безпеки. Кріпильна панель SmartBracket у поєднанні з налаштуваннями у застосунках забезпечує простий та швидкий монтаж.

FireProtect — датчик нового покоління для ефективного виявлення пожежі Ajax

 

Купити FireProtect в Україні

 

Розумний вимикач LightSwitch: комфорт і безпека в один дотик

LightSwitch поєднує в собі надійність професійних охоронних систем та продуманий користувацький досвід. Розумний вимикач від Ajax має велику сенсорну панель, яка спрацьовує як на дотик, так і безконтактно — достатньо просто піднести руку на відстань 15 мм. М’яка підсвітка допоможе зробити це в темряві. З LightSwitch легко вмикати світильники та торшери, керувати шторами чи жалюзі, навіть віддалено.

LightSwitch простий у встановленні: має розмір для монтажу в стандартний європейський підрозетник, не потребує нейтралі, підключається до системи безпеки скануванням QR-коду. Налаштування у застосунку дозволяють вмикати світло автоматично за розкладом, разом з охороною або у випадку тривоги. Вимикач доступний у восьми кольорах, має прохідну, одноклавішну та двоклавішну версії.

Купити LightSwitch в Україні у FopiРозумний вимикач від Ajax

 

Датчик якості повітря LifeQuality: на варті вашої продуктивності

Погана якість повітря загрожує здоров’ю та знижує продуктивність. Доведено, що висока концентрація вуглекислого газу (CO2) в приміщенні викликає апатію, сонливість та знижує здатність до прийняття важливих рішень більш ніж на 50%.

LifeQuality — це розумний датчик якості повітря з сенсорами рівня CO2, вологості та температури, який допомагає відстежувати динаміку якості повітря вдома, в офісі, на виробництві чи в будь-якому іншому приміщенні. Користувачі отримують медичну точність вимірювання, повну інформацію у застосунку та сценарії автоматизації. Система безпеки Ajax з LifeQuality вмикає вентиляцію або зволожувач, якщо показники якості повітря нижче комфортних.

Система безпеки Ajax з LifeQuality вмикає вентиляцію або зволожувачСистема безпеки Ajax з LifeQuality опис

Великий вибір систем безпеки. З турботою про тебе і твою родину. Вибирай своє. Делегуй тривожні думки охоронній системі Ajax. Ми за перемогу :)

Додати коментар

Ви повинні заповнити "Ім'я"

Ви повинні заповнити "Коментар"