Marshall: легендарний звук та стиль у кожному продукті

Коротка історія бренду Marshall.

Британська компанія, відома своїми інноваційними акустичними розробками, була заснована у Лондоні барабанщиком та власником музичного магазину Джимом Маршаллом. Основний напрямок – створення музичних підсилювачів, аудіосистем та навушників. Продукція бренду Marshall асоціюється з високою якістю звуку та сучасним дизайном виконання.

Акустика Marshall цінується користувачами за чистоту, об’ємність та потужність звуку, а також зручність у підключенні та керуванні. Кожен, хто має навушники чи портативну колонку від топового бренду, вже не хоче інших варіантів. Саме тому продукція компанії роками не втрачає своєї актуальності. 

Якщо тобі колись доводилося бувати на «живому» концерті рок-гурту, джазового колективу чи гітариста, напевно, ти помічав, що на сцені були  ​​величезні звукові «ящики» на яких були такі відомі написи - Marshall.

Саме ця англійська компанія вважається еталонним виробником сценічних колонок, моніторів, гітарних підсилювачів та звукового обладнання. Тай й навряд чи хтось хоча б раз в житті не бачив навушники Marshall, якості звуку в яких позаздрили б чимало сучасних виробників аудіо техніки. До речі, саме завдяки Marshall з'явилися складові комбо-підсилювачі типу стек. 

Аудіосистеми Marshall

Портативні динаміки Bluetooth забезпечують звук найвищої якості, без проблем підключаються до будь-якого пристрою без допомоги дротів. За допомогою налаштувань еквалайзера та аналогових ручок управління низькими та високими частотами можна створити по-справжньому неймовірне звучання. Компактні та легкі, вони поміщаються у ваші сумку, рюкзак або кишеню. Ви можете всюди слухати улюблені треки й робити це годинами. 

Колонки Marshall мають продовжений термін служби акумулятора, окремі моделі працюють до 30 годин. Такий пристрій не підведе вас під час тривалої подорожі. Крім того, динаміки відрізняються високою міцністю, здатною витримувати механічні удари та падіння.

Навушники Marshall

Навушники популярного бренду оснащені спеціально налаштованими динаміками, що забезпечують баси, плавні середні та високі частоти для насиченого неперевершеного звуку.

Повнорозмірні накладні навушники Marshall, розроблені з урахуванням комфорту користувача:

  • мають м’які на дотик амбушури, зручне наголів’я та металеві шарніри, що обертаються;

  • ідеально адаптуються до будь-якої форми голови;

  • мають функцію активного шумоподавлення, що допомагає зосередитись на музиці.

Накладні Bluetooth-навушники забезпечують прослуховування треків без проводів. Але ти можеш ділитися музикою з друзями через 3,5-мм вхід. А нова версія навушників тепер має підключення до фірмового додатка, завдяки чому можна керувати відтворенням музики, настроювати звучання музики за власними уподобаннями та контролювати заряд акумулятора.

Навушники-вкладиші створені для щільного прилягання вуха. Це – найсильніший звук Marshall у найменшій упаковці. Вони мають зручну зарядку у вигляді футляра. Завдяки компактному дизайну Minor добре підійде більшості користувачів.

Що стосується дизайну, тут бренд не зраджує своїм традиціям. Користувачі матимуть стильний, елегантний, лаконічний виріб. Впізнати продукцію Marshall можна завдяки логотипу «M», латунним ручкам управління та текстурованому чорному вінілу.

Marshall Minor IV

Навушники Minor IV забезпечують користувачеві фірмовий збалансований звук, що привертає увагу. Вони стануть незамінним помічником у тривалих подорожах, а їх чудова якість з’єднання допоможе завжди бути на зв’язку. Крім цього, пристрій має такі особливості як:

  • підтримка Bluetooth LE Audio, що забезпечує більш високу якість звуку за рахунок збільшення діапазону потокової передачі;

  • до 7 годин бездротового відтворення;

  • понад 30 годин роботи у поєднанні з портативним зарядним футляром;

  • простий, стильний дизайн;

  • оновлена форма та ніжки, розташовані під кутом для створення кращої посадки всередині вуха

  • стійкість до вологи.

Навушники Minor IV мають сенсорну поверхню, що дозволяє керувати музикою та телефонними дзвінками. Виймання та вставляння навушника також запускає функцію автоматичної паузи та відтворення.

Marshall Major IV

Культові навушники Major IV з покращеним ергономічним дизайном, бездротовою зарядкою та тривалим терміном роботи без підзарядки мають спеціально налаштовані динаміки для забезпечення неперевершеного звуку, який не хочеться відключати. У них втілені більш ніж 55-річні знання про досконалість звучання. Користувачі високо оцінили:

  • більше 80 годин бездротового відтворення;

  • швидку підзарядку – лише 15 хвилин заряджання забезпечать 15 годин прослуховування;

  • зарядку бездротовою мережею: потрібно обережно покласти навушники на зарядний майданчик, а матова силіконова окантовка на вушній кришці гарантуватиме їхню нерухомість;

  • новий, покращений ергономічний дизайн для комфорту використання годинами. 

За допомогою кнопки керування можна відтворювати, призупиняти, пропускати та регулювати гучність пристрою, а також вмикати та вимикати навушники. Є функція телефону, що дозволяє відхилити або завершити виклик кількома простими клацаннями. Роз’єм 3,5 мм дозволяє ділитися музикою з друзями. Новий складаний затискач дає змогу надати аксесуару більш компактного розміру, а вушні вкладиші захищені від надмірного зносу.

З продукцією Marshall ти отримаєш не лише якість звуку, а й легендарний стиль, який підкреслює твою індивідуальність. Кожен продукт цього бренду – це поєднання багаторічного досвіду, інновацій та незмінної уваги до деталей. Обираючи Marshall, ти обираєш не просто аудіопристрій, а частину музичної історії, яка буде поруч на кожному кроці. Насолоджуйся улюбленими треками з потужним і чистим звуком, що стане вірним супутником у буднях та подорожах.

 

 

Додати коментар

Ви повинні заповнити "Ім'я"

Ви повинні заповнити "Коментар"