iPhone 15 який він буде? Чим компанія Apple потішить клієнтів у 2023 році?

Купити iPhone 14 в Україні

iPhone 15 який він буде? Чим компанія Apple потішить клієнтів у 2023 році?

Гайс, всім привіт! За старою доброю традицією ми чекаємо на випуск нового Айфона восени. Залишилося всього нічого, пів року, і ми вирішили зібрати всі дані, які проникли в мережу про новий iPhone 15.

Обговорімо основні питання: як виглядатиме новий iPhone 15, яким буде процесор і камера, і яку модель iPhone варто розглянути для купівлі навесні 2023 року.

Чого слід очікувати від яблучної компанії?

Згідно з останніми джерелами інформації про лінійку iPhone на 2023 рік, Apple планує радикально змінити дизайн своїх смартфонів. І звичайно ж покращити процесор та камеру.

Яким буде процесор iPhone 15?

Головне, що цікавить багатьох покупців, які чекають на новинку: який буде процесор в iPhone 15. Флагманські моделі iPhone 15 Pro й iPhone 15 Pro Max або Ultra, залежно від того, на якій назві зупиниться Apple, отримають новий чипсет A17 Bionic.

Згідно з даними, які відомі на цей час, флагманські моделі iPhone 15 Pro та iPhone 15 Pro Max/Ultra отримають новий чип A17 Bionic, який буде зроблено за 3-нм техпроцесом. Головним поліпшенням цього процесора стане збільшення часу автономної роботи, а не збільшення продуктивності. Очікується, що це досягнуто внаслідок розміщення на чипі більшої кількості транзисторів, що збільшить його продуктивність та час роботи від акумулятора. Проте, базові версії iPhone 15 продовжуватимуть використовувати торішній чип A16, який є потужним і здатним забезпечити добру продуктивність на кілька років уперед.

 

Якою буде камера iPhone 15?

Apple планує включити в iPhone 15 перископічний об’єктив, який забезпечить більший діапазон збільшення, ніж поточний телеоб’єктив. Хоча спокусливо сподіватися на щось на зразок 10-кратного збільшення, навряд чи воно досягне таких високих значень. 5-кратне збільшення все одно було б чудовим покращенням і могло б нарешті вирівняти iPhone з флагманськими пристроями Android у цій галузі.

Якою буде камера iPhone 15?

Яким буде дизайн нового iPhone 15?

iPhone 15 матиме новий дизайн корпусу, камеру-перископ та тривалий час роботи від акумулятора, якого можна досягти завдяки новому процесору. Згідно з відомими на цей час даними, новинка буде виконана з тих самих матеріалів, що й остання серія, тобто, скла та хірургічної нержавіючої сталі. Вона також повернеться до округлених країв і відійде від різких країв, як в iPhone 5 та останніх моделях. Рамка буде опуклою, що забезпечить більший комфорт користувачів. В кольоровій гамі на нас чекає два нових відтінки – рожевий та блакитний. Рамка Ultra-версії, ймовірно, буде виконана з титану для підвищення її міцності та стійкості до подряпин та вм'ятин.

Якою буде зарядка iPhone 15? 

Також серед основних змін смартфонів iPhone 15 – виріз Dynamic Island у всіх чотирьох моделей і наявність порту USB-C замість Lightning.

Якою буде зарядка iPhone 15? 

Висновок. Який Айфон купити навесні 2023 року?

Чекати чи купити й користуватися вже сьогодні, ось у чому питання. 

Apple хоче створити ще більше звичайних та професійних смартфонів у своїй лінійці, щоб користувачам було легше обирати. 

Оскільки iPhone 14 Pro Max зараз коштує 1099 доларів, то можна сміливо чекати на вартість iPhone 15 Ultra на рівні 1199. Адже за новий процесор, круті камери та інші фішки, які може запропонувати Apple, доведеться заплатити. Принаймні такого кроку Купертіно дивуватися точно не варто.  

Звичайно ж кожна модель унікальна і прогрес не стоїть на місці, проте і в моделі iPhone 14, і 14 Pro є чим насолодитися. Зниженою ціною, якістю нового дизайну та найкращим, що є на ринку iPhone  вже сьогодні. Зрештою, це може бути остання модель з гострими краями. А ми знаємо, як багато любителів оцінили цю приємну ностальгію за старими дизайнами.

Читай Fopi Блог та будь завжди у курсі усіх новин! :)

Додати коментар

Ви повинні заповнити "Ім'я"

Ви повинні заповнити "Коментар"