Galaxy Unpacked: що запропонував бренд Samsung на презентації 10 липня 2024 року

 

Щороку всесвітньо відомий бренд Samsung проводить особливий захід, який з нетерпінням чекають усі шанувальники цієї марки. Цей захід – неймовірне технологічне шоу та презентація нових гаджетів, що асоціюються у користувачів з найкращою якістю, функціональністю, комфортом у використанні та незмінно високим статусом. Якщо і тобі цікаво дізнатися, що відбувалося на заході легендарного виробника у липні цього року, читай далі.

Що являє собою Galaxy Unpacked

Galaxy Unpacked Event – це поєднання науки та мистецтва, занурення у майбутнє, яке починається просто тут і зараз. Легендарний бренд кожного разу виходить за межі очікувань, розвиваючи технології неймовірними темпами. Те, що кілька років тому здавалося фантастичним, сьогодні є у продажу і може зробити життя кожного простішим. Захід не просто презентує користувачам нові, вдосконалені пристрої, але й створює можливості для участі у технологічній революції. Це настільки цікаво та захопливо, що ми ніяк не могли не згадати про цю подію та новинки, представлені на ній фанатам бренду.

Чим здивувала фанатів цьогорічна Galaxy Unpacked

10 липня компанія Samsung провела свою літню презентацію, яка у прямому сенсі стала фурором. Показано чергові гаджети та аксесуари, що вражають своїми можливостями:

  • Флагмани Galaxy Fold 6 та Flip 6
  • Смартгодинники Galaxy Watch Ultra та Galaxy Watch 7
  • Навушники третього покоління Buds
  • Розумне кільце Galaxy Ring

Смартфони Galaxy Fold 6 та Flip 6

Ці девайси стали головними персонажами події. Розробники відмовилися від глянцевої титанової рамки на користь матового алюмінію. Це перші складні моделі бренду з підтримкою захисту від пилу за стандартом IPX8. Оновлений шарнір не має відкритих вузлів, до яких може потрапити пил та бруд. У відкритому вигляді екрани виглядають більш прямими. Оновлено також процесор: тепер це Snapdragon 8 Gen 3 для Galaxy.

Fold 6 залишився зі старими камерами, але знімки стали більш фактурними. Flip 6, навпаки, отримав покращену основну камеру на 50 Мп, а не 12, як у Flip 5. Це дозволяє покращити якість зображення та робити більш деталізовані фото. Чудова новина, чи не так?

Моделі Galaxy Flip6 і Galaxy Fold6 підтримують низку ШІ-функцій Galaxy AI, як-от Circle to Search (коло для пошуку), Live Translate (миттєвий переклад), Photo Assist (генеративне редагування) тощо. Перетворюй свої скетчі на зображення на Fold6 за допомогою ШІ-асистента Sketch to Image.

Смартгодинники Galaxy Watch Ultra та Galaxy Watch 7

Розумні пристрої стали більш досконалими. Galaxy Watch Ultra витримує температуру до 55 °C, висоту 9000 м над рівнем моря й тиск води у 10 ATM. За словами розробників, модель 2024 матиме найкращий показник автономної роботи серед аналогів бренду. Він зможе працювати до 100 годин у режимі енергозбереження та до 48 годин при активному використанні. Оснащений сапфіром склом та титановим корпусом, що робить його надзвичайно міцним та витривалим. 

Крім цього, модель має дисплей з піковою яскравістю 3000 ніт, відстеження багатоетапних тренувань, розширену персоналізовану зону серцевого ритму, кнопку швидкого доступу, нічний режим.

Galaxy Watch 7 доповнені 3-ним чіпом, що здатен забезпечити на 30% кращу енергоефективність, ніж попередник, і втричі прискорити роботу процесора. Двочастотна система GPS підвищить точність місцезнаходження, а покращені датчики відстеження здоров'я допоможуть тренуватися з максимальною користю для твого організму.

Нові функції Galaxy AI у Watch Ultra та Watch7 для всебічного і глибокого аналізу даних - контролюючи твій сон, пульс і повсякденну діяльність, функція Energy Score допоможе спланувати свій день із максимальною користю для здоров'я.

 

Навушники Galaxy Buds 3 та Buds 3 Pro

Бездротові навушники нового покоління Galaxy Buds 3 Pro та Galaxy Buds 3 вражають своїм дизайном та елементами управління. Обидві моделі доступні не лише в класичному білому кольорі, але й у стильному сірому відтінку “металік”, який навіює асоціації з футуристичним дизайном.

Флагманська модель Galaxy Buds 3 Pro оснащена тонким індикатором на кожному навушнику, який відображає стан підключення Bluetooth і може горіти безперервно. Ця версія є вакуумною та поставляється з силіконовими насадками. З іншого боку, базова модель Galaxy Buds 3 має відкриту конструкцію, що ідеально підходить для тих, кому не подобається відчуття герметичності у вухах. Обидві моделі оснащені системою активного шумозаглушення, у “прошці” вона автоматично підлаштовується під навколишнє середовище. Galaxy Buds 3 Pro мають двосмугові динаміки у кожному навушнику, тоді як стандартні Buds 3 оснащені одинарними драйверами.

Galaxy Buds 3 Pro демонструють трохи збільшений час автономної роботи - до 6 годин або 26 годин з урахуванням зарядки від кейсу з увімкненим ANC. Galaxy Buds 3 здатні працювати 5 і 24 годин, відповідно або 6 і 30 годин з вимкненим шумозаглушенням. 

В нову серію Galaxy Buds 3 Pro та Galaxy Buds 3 також інтегровано Штучний інтелект Galaxy AI.

Розумне кільце Galaxy Ring

Ще один гаджет, що викликав щире захоплення фанатів – розумне кільце для відстеження важливих показників здоров'я. Цей стильний аксесуар з сучасним дизайном виготовлений з міцного титану. Він ідеально підходить для щоденного носіння. Три вбудовані датчики цілодобово контролюють твій функціональний стан: активність протягом дня, якість сну, пульс, температуру, рівень кисню у крові тощо., а штучний інтелект Galaxy AI, аналізуючи дані, генерує індивідуальні поради щодо здоров'я та сну. Безкоштовний додаток Galaxy Health, що встановлюється на смартфон, синхронізується з кільцем і надає докладну інформацію про фізичну активність його власника, сон та самопочуття у реальному часі.

Впевнені, тобі було цікаво дізнатися про нові розробки Samsung. А яка з цих новинок бренду вразила тебе понад усе? Що хотілося б придбати для власного використання?

Додати коментар

Ви повинні заповнити "Ім'я"

Ви повинні заповнити "Коментар"