Galaxy AI: Штучний інтелект у твоєму смартфоні

Штучний інтелект все активніше захоплює нові сфери. Тепер він використовується і провідними виробниками сучасних гаджетів для надання користувачам більш якісних послуг. Якщо цікаво, читай далі.

Бренд Samsung став лідером в інтеграції штучного інтелекту у свої смартфони Galaxy S24. ШІ підвищує продуктивність використання мобільних пристроїв і персоналізує кожен з них, адаптуючи до потреб свого власника. Таке нововведення дозволяє зробити смартфони не просто девайсами для зв’язку, а розумними помічниками, що допомагають оперативно вирішувати різні питання. Фактично вони роблять життя свого власника більш комфортним та цікавим.

Що таке Galaxy AI?

Galaxy AI являє собою комплекс програмних алгоритмів та нейромереж, що допомагають пристрою автоматизувати безліч процесів, швидко обробляти інформацію і навіть передбачати деякі дії користувача. 

Переваги використання ШІ у ґаджетах Самсунг

Головною особливістю ґаджетів з системою Galaxy AI є здатність навчатися на основі поведінки свого власника та оптимізувати процеси використання пристрою. Звучить фантастично, але це дійсно так. Що стосується переваг для користувачів, тут можна назвати:

  • більш зручне використання;

  • вища продуктивність, швидкість та оперативність додатків та програм;

  • покращення якості фотографій, оскільки налаштування камери відбувається автоматично;

  • збільшення терміну автономної роботи та зменшення часу між зарядками;

  • адаптація до потреб і особливостей власника пристрою.

Можливості Galaxy ШІ

А тепер розкажемо тобі про можливості Galaxy ШІ. Інтелектуальний помічник завжди готовий допомогти тобі з такими функціями:

  • оптимізувати оперативну пам’ять;

  • забезпечити швидкий доступ до додатків і файлів;

  • виконати безліч дрібних задач, з якими ти стикаєшся щодня.

З таким асистентом всі знімки камери стануть більш професійними, а редагування фото контенту буде простим та цікавим.

Вбудовані функції для людей зі слабким зором або вадами слуху, а також перекладач мови в текст і тексту в мову забезпечують комфортну і зручну взаємодію з пристроєм навіть для користувачів з фізичними вадами.

Для захисту конфіденційної інформації та запобігання несанкціонованому доступу є можливість розпізнавання обличчя при розблокуванні смартфону. Тобі більше не потрібно турбуватися, що хтось братиме твій гаджет без твого дозволу.

Galaxy AI: як налаштувати та користуватися

Самсунг доповнив розумною системою широкий спектр своїх гаджетів. Це телефони серії Galaxy AI S23, AI S24, Fold5, Flip5, а також планшети лінійки Galaxy Tab S9, що підвищує рівень зручності та ефективності у використанні пристроїв. Компанія використовує найсучасніші технології й продовжує активно розвивати та вдосконалювати штучний інтелект, впроваджуючи нові алгоритми. Це дозволяє більшій кількості покупців оцінити всі переваги цієї передової технології. І ти можеш бути серед них вже сьогодні.

Перед використанням Samsung Galaxy AI важливо активувати та налаштувати систему відповідно до твоїх уподобань. Простий та зрозумілий інтерфейс для доступу до цих можливостей допоможе зробити все швидко і легко. Для цього у налаштуваннях слід зайти до розділу “AI”. Після цього потрібно ввімкнути або вимкнути різні режими. Так, дуже цікавою є функція Circle to Search with Google. Вона дозволяє побачити всю необхідну тобі інформацію при круговому проведенні по певному об'єкту пальцем або S Pen. Ти швидко розберешся з ними та зможеш оцінити переваги розумного помічника.

Після усіх налаштувань потрібно регулярно перевіряти доступність чергових оновлень, щоб залишатися в курсі останніх розробок та вдосконалень. Використовуй усі можливості Galaxy AI 2024 і нехай твої щоденні завдання будуть простішими та комфортнішими.

 

 

Додати коментар

Ви повинні заповнити "Ім'я"

Ви повинні заповнити "Коментар"