Fenix 7 Pro та Fenix 7 від Garmin: головні відмінності гаджетів

Fenix 7 Pro та Fenix 7 від Garmin: головні відмінності гаджетів

Смартгодинник Fenix від Garmin є девайсами високого класу з безліччю функцій, які дуже популярні серед користувачів. З випуском Fenix 7 Pro, 7X Pro та 7S Pro з’явилися запитання про відмінності між стандартною моделлю та Pro. Тож прийшов час розглянути та порівняти технічні характеристики, дизайн, функції та ціни Fenix 7 і Fenix 7 Pro від Garmin, щоб ти міг обрати найкращий для себе варіант.

 

Дисплей та особливості дизайну

Обидві моделі виглядають практично ідентично, мають сенсорний екран, що дозволяє перегортати та вибирати опції. Він автоматично вимикається під час спортивних режимів. Керувати девайсом зручно за допомогою п’яти кнопок – трьох зліва і двох справа.

Fenix 7 і Fenix 7 Pro мають MIP-дисплей, який все ще яскравий і добре читається навіть під прямим сонячним промінням. У стандартній версії екран виготовлений зі стійкого до ударів та подряпин скла Gorilla Glass. Під екраном є ключова відмінність між Fenix 7 і Fenix 7 Pro – датчик частоти серцевих скорочень. Перший має датчик Garmin Elevate V4, а другий – Elevate V5 з більшою кількістю світлодіодів, що розташований на більшій площі. На всіх годинниках Fenix 7 Pro присутній ліхтарик. У стандартній серії ліхтарик є лише у моделі Fenix 7X. Він може допомогти тобі бути поміченим і залишатися в безпеці при тренуваннях у темний час доби.

Лінійка Fenix 7 Pro

Лінійка Fenix 7 Pro

Лінійка Fenix 7

Лінійка Fenix 7

 

Час автономної роботи годинників Гармін

Модель Fenix 7 демонструє до 18 днів автономної роботи в режимі смартгодинника + ще 4 дні при зарядці від сонячної енергії й до 57 годин у режимі GPS з додатковими 15 годинами при зарядці від сонячної енергії.

З лінзою, що заряджається від сонячної батареї, Fenix 7 Pro може працювати до 22 днів у режимі розумного годинника за умови використання протягом 3 годин на день під прямим сонячним промінням. У режимі GPS з підзарядкою від сонця пристрій тримає заряд до 73 годин. Але зважай, що ці дані актуальні при постійному носінні в умовах освітленості 50 000 люкс.

 

 

Функції фітнесу

У моделі Fenix 7 Pro з’явилися дві нові функції для бігу – оцінка підйому, яка показує наскільки легко бігти вгору, та новий показник витривалості, що повідомляє, як ви можете підтримувати тривалі зусилля. Garmin також додав декілька нових профілів активності, а саме рафтинг, мотокрос і пішохідний туризм, а також новий датчик серцевого ритму. Всі ці нові режими з’являться у Fenix 7 та інших годинниках бренду з наступним великим оновленням прошивки.

Обидва годинники мають Garmin Pay для безконтактних платежів на ходу та надають можливість завантажувати та відтворювати музику зі Spotify, Amazon Music та Deezer. На годиннику є магазин додатків, що дозволяє тобі встановлювати додатки Connect IQ без синхронізації зі смартфоном.

 

Вартість та наявність Fenix 7 Pro і Fenix 7

Вартість стандартної лінійки Garmin Fenix 7 починається від 31 200 грн, в той час, як модельний ряд Fenix 7 Pro починається від 40 000 грн. Всі моделі є в наявності, щоб ти міг обрати найкрутіший розумний годинник для власного комфорту, що стане помічником у будь-яких твоїх мандрівках та пригодах.

 

Висновки

Лінійка Fenix 7 Pro, створена на основі моделі Fenix 7, демонструє помітні покращення конструкції, дисплея та функцій. Вона матиме більшу довговічність, кращу читабельність на відкритому просторі та під прямим сонцем, оновлені датчики. Справжніми ключовими відмінностями між цими двома годинниками є новий датчик серцевого ритму та ліхтарик. Стандартні годинники Fenix 7 і моделі Pro забезпечують чудову продуктивність для поціновувачів фітнесу та здорового способу життя. 

Якщо ти готовий придбати для себе новий біговий годинник, вибирай Garmin Fenix 7 або Garmin Fenix 7 Pro, виходячи з функцій і свого бюджету, і будеш на 100% задоволений своїм вибором.

Додати коментар

Ви повинні заповнити "Ім'я"

Ви повинні заповнити "Коментар"