Дайсон представила новий фен Dyson Supersonic Nural

Новинка: фен Dyson Supersonic Nural для особистого використання

Dyson Supersonic Nural новинка від дайсона

Догляд за волоссям потребує чималих зусиль, а вибір фена для сушіння – один з важливих аспектів. Виготовлення «розумних» пристроїв – чимале досягнення компанії Дайсон. Що ж такого особливого в оновленій версії та скільки коштує Дайсон – дізнаємось від Fopi Фахівців. 

Нова модель лінійки: що очікує власників

Попередній пристрій Supersonic R призначений для використання професіоналами, тому відповідає далеко не всім вимогам. Проте купити Дайсон оригінал хочуть багато «любителів». На випуск оновленої моделі Supersonic Nural очікувала більша кількість прихильників. Це пов'язано з тим, що новинку можна використовувати й під час надання послуг, і вдома.

Крім того, виробник доповнив функціонал та покращив зручність. Тепер ти можеш створити зачіску безпечно, швидко та в домашніх умовах. Для цього стайлер фен оснащений:

  • режимом захисту шкіри голови та волосся;

  • датчиком Холла для комфортного використання;

  • акселерометром для розпізнавання руху.

Ці функції забезпечують кращий досвід використання та приваблюють увагу. Оцінити переваги та перевірити, наскільки ціна Дайсон відповідає очікуванням, вже вдалось твоїм Fopi Френдам.

Новий функціонал фена Dyson – магія датчиків

Датчик Холла – це особливо привабливе нововведення. Завдяки йому у тебе буде можливість заощадити час, оскільки «розумний» фен запам'ятовує твої попередні дії. Так, увімкнення пристрою після перерви призводить до встановлення того режиму, що був вибраний раніше. Миттєвий перехід до останніх налаштувань – достатньо зручна опція.

Наступне нововведення стосується безпеки. Уникати перегрівання волосся та шкіри голови, аби знизити рівень впливу, дозволяє спеціальний режим. Захист голови вмикається автоматично, коли температура зростає понад 55 градусів. З огляду на цю особливість купити фен стайлер варто тим, хто:

  • має чутливу шкіру;

  • турбується про стан волосся;

  • відновлює локони після фарбування.

Автоматичне визначення температури призводить до зміни налаштувань. Фен зменшує тепло та підтримує комфортне сушіння волосся. Досягти цього виробнику вдалось завдяки інноваційному датчику часу польоту.

Акселерометр, доданий у новинку, вимикає пристрій після тривалої паузи. Завдяки цьому вдається знизити рівень шуму у тих випадках, коли фен не використовують. Додаючи до цього запам'ятовування попереднього режиму сушіння стає зрозуміло: ціна новинки виправдана.

Чи варто витрачати гроші на новинку від Дайсон

новий фен Дайсона

Поява новинки на ринку ще очікується, але вирішувати необхідність покупки краще завчасно. Це пояснюється тим, що передзамовлення пристрою дозволить отримати його серед перших. Крім того, оригінальний Дайсон, стане ексклюзивним доповненням твоїх інструментів.

Зробити вибір на користь сучасного апарату варто, оскільки компанія потурбувалась про зручність та простоту. Окрім іншого, для цього модель має:

  • різні кольори підсвітки для визначення режиму сушіння (синій – прохолодний, жовтий – нагрів, червоний – максимальна температура);

  • декілька магнітних насадок для різного типу волосся задля створення ідеальної укладки;

  • функцію розпізнавання насадки та корекцію вибраного режиму сушіння.

Наразі Дайсон, ціна в Україні якого закріплена на рівні 20 тисяч гривень, має безліч переваг. Завдяки доданим інтелектуальним функціям турбота про здорове волосся стає набагато простішою. Чого тільки вартує автоматична зміна температури потоку повітря! Крім того, якість продукції доведена, а безпечне використання не завдає труднощів. Перевірено нами – твоїми Fopi Френдами.

Додати коментар

Ви повинні заповнити "Ім'я"

Ви повинні заповнити "Коментар"