Чого очікувати від презентації Ajax Special Event

Компанія-лідер на ринку безпеки України Ajax анонсувала презентацію нових продуктів, яка відбудеться 20 жовтня 2023 під назвою Ajax Special Event.

Це довгоочікувана подія не тільки для експертів індустрії, але і для всіх користувачів. Кожна презентація компанії Ajax проходить на ще найвищому рівні ніж попередні, радимо скористатися можливістю дізнатися про нові технології та продукти.

 

Що було на попередній презентації?

Минула презентація відбулася 11 жовтня 2022 року, тому ми можемо очікувати низку покращень та лінійку продуктів, які  покликані зробити життя користувачів ще комфортнішим. 

Компанія, яка має великий досвід у галузі безпеки, побачила нові можливості для розвитку, створивши пристрої, які не тільки захищають, але й полегшують життя. Філософія комфорту поширилася на всі аспекти діяльності компанії, включаючи програмне забезпечення, бізнес-діяльність і роботу з партнерами. Доречі, онлайн-презентація транслювалась на весь світ 19 мовами.

Компанія Ajax Systems постійно працює над вдосконаленням своїх продуктів і послуг. Функції, які були представлені, свідчать про те, що Ajax Systems прагне забезпечити своїм клієнтам найвищий рівень безпеки та комфорту.

 

Чому саме Аjax?

Ajax Systems продовжує розвиватися навіть у складних умовах. Компанія має понад 2500 співробітників, з яких понад 500 інженерів. Ajax також зробила значний внесок у захист населення України. Ajax Systems спільно з іншими розробниками створила застосунок Повітряна тривога, який дозволяє користувачам отримувати сповіщення про повітряну тривогу в смартфоні. Застосунок було завантажено понад 11 мільйонів разів і він рятує життя людей.

Компанія Ajax Systems прагне до швидкого масштабування бізнесу та відмінного досвіду користування. Для покращення співпраці з партнерами компанія створила партнерський портал на своєму сайті. Партнерський портал надає авторизованим партнерам Ajax доступ до різноманітних ресурсів, які допоможуть їм у розвитку свого бізнесу.

ajax

А що на цей раз?

На щорічному заході Ajax Special Event цього року буде представлено рекордну кількість новинок: нові пристрої, оновлення існуючих продуктових лінійок та важливі зміни в додатках. Команда Ajax продемонструє свої інновації в галузі безпеки партнерам і користувачам з понад 169 країн світу.

Раніше Ajax Special Event збирав фахівців з усього світу. Попередні чотири заходи відвідали понад 5 000 людей, а онлайн-трансляції переглянули понад 2 000 000 разів.Цього року команда Ajax подбала про те, щоб трансляція була доступна для якомога більшої аудиторії. Для цього буде представлено більше 20 варіантів перекладу.

Як побачити презентацію одним з перших?

Для того щоб не пропустити Special Ajax Event, тобі потрібно зареєструватися на сайті, вказавши своє ім’я та адресу електронної пошти. За декілька днів ти отримаєш нагадування про подію в свою скриньку, а в день івенту - посилання на трансляцію.

Трансляція відбудеться 20 жовтня о 12:00 GMT+3. 

Де можна придбати продукцію Ajax?

Fopi є офіційним представником компанії Ajax Systems, тому купуючи у нас ти отримаєш гарантовану якість, найкращу ціну та широкий асортимент товару. 

Наші консультанти допоможуть розібратися у різноманітності приладів безпеки Ajax і підібрати те, що потрібно саме тобі.

Ознайомся с продуктами Ajax щоб зробити своє життя ще безпечнішим та комфортнішим. 

Додати коментар

Ви повинні заповнити "Ім'я"

Ви повинні заповнити "Коментар"