Apple представила новий HomePod 2-го покоління з покращеним звуком

 

Купити HomePod 2-го покоління в Україні

Компанія Apple представила розумну колонку HomePod 2-го покоління з покращеним звуком та штучним інтелектом.

Зовні нова HomePod схожа на попереднє покоління, яке було зняте з продажу у 2021 році. Корпус колонки та кабель живлення, як і раніше, зроблені з тканини.

 

Що нового в HomePod 2nd покоління?

Нові функції, доступні в HomePod другого покоління, включають підтримку бездротового протоколу Thread і стандарту розумного будинку Matter, що дозволяє динаміку керувати сумісними аксесуарами, причому не тільки від Apple. Також у новинці використаний потужніший ніж в оригінальної моделі чип S7, вперше представлений у складі Apple Watch Series 7.

Головна відмінність полягає у сенсорному екрані, який тепер трохи втоплений у корпус. Крім того, він займає практично всю верхню панель, як HomePod mini.

 

Функції розумного будинку з HomePod 2

HomePod 2 може керувати всіма сумісними розетками, чайниками, пилотягами та іншою технікою та навіть запускати автоматизації, які ти створиш. Наприклад, щоденний запуск музики в один і той самий час. Все це можна налаштувати в декілька секунд чи голосових команд.

У колонці є функція розпізнавання звуків, тому HomePod може визначати сигнали від датчиків диму та надсилати повідомлення на айфон. Завдяки новим зручним способам керування повсякденними завданнями та керування розумним будинком ти можеш створювати систему автоматизації розумного дому за допомогою Siri. У HomePod вбудований датчик температури, який можна використовувати для створення сценаріїв у додатку Будинок. Наприклад, включати кондиціонер при досягненні певної температури, або перевіряти температуру та вологість у кімнаті.  

Що нового в HomePod 2nd покоління?

 

Технічні особливості та параметри

Нова HomePod, як і перше покоління, може настроювати звук залежно від свого розташування.

HomePod 2-го покоління можна поєднувати в стереопару з іншими HomePod. Вона може розпізнавати до шести голосів і включати пісні, підібрані індивідуально для кожного користувача.

Розумна колонка сумісна лише з Apple Music. Інші стрімінгові послуги не підтримуються.

Що стосується розмірів, то нова модель коротша за оригінальну HomePod на 5 мм і трохи легша — 2,34 кг проти 2,49 кг.

 

Повна інтеграція з екосистемою Apple

Використовуючи нові технології HomePod 2, ти можеш передавати все що завгодно зі свого iPhone на HomePod 2. Наприклад, улюблену пісню, подкаст або навіть телефонний дзвінок. Тож приходячи до дому ти можеш просто піднести iPhone до HomePod, і пропозиції з'являться автоматично. HomePod також може розпізнавати до шести голосів, тому кожен член будинку може прослуховувати свої особисті плейлисти, вимагати нагадування та встановлювати події календаря.

HomePod легко з'єднується з Apple TV 4K для потужного домашнього кінотеатру, а підтримка eARC (Enhanced Audio Return Channel) Apple TV 4K дозволяє клієнтам зробити HomePod аудіосистемою для всіх пристроїв, підключених до телевізора. Крім того, за допомогою Siri HomePod користувачі можуть керувати тим, що відтворюється на їх Apple TV, без допомоги рук.

Find My HomePod дозволяє користувачам знаходити свої пристрої Apple, такі як iPhone, шляхом відтворення звуку на втраченому пристрої. Використовуючи Siri, користувачі також можуть вимагати розташування друзів або близьких, які діляться своїм місцем розташування через програму.

Чи варто купити HomePod 2-го покоління в Україні?

Висновок

Чи варто купити HomePod 2-го покоління в Україні? Якщо ти бажаєш перетворити свій будинок на справжнє технологічне диво, то, безумовно, так. Інтегруй HomePod 2 зі своїми іншими ґаджетами та отримуй задоволення від використання.

Читай Fopi Блог та будь завжди у курсі усіх новин!

Додати коментар

Ви повинні заповнити "Ім'я"

Ви повинні заповнити "Коментар"