Apple представляє нові iPhone 14 і iPhone 14 Plus. Тепер у жовтому кольорі

Apple iPhone 14 і iPhone 14 Plus в жовтому кольорі в Україні

Apple представили нові iPhone 14 та iPhone 14 Plus. Тепер у жовтому кольорі

Яскраве сонце вже у твоїх руках. Представляємо тобі нові iPhone 14 та iPhone 14 Plus в жовтому кольорі.

Дивовижний жовтий колір приєднується до лінійки з неймовірним часом автономної роботи, потужною системою подвійної камери для фотографій і відео професійного рівня, а також новаторськими можливостями безпеки.

 

iPhone 14 і iPhone 14 Plus мають чудовий дизайн і надійність. Згадаємо основні характеристики.

Вони мають міцну передню кришку Ceramic Shield, оновлений внутрішній дизайн для кращої продуктивності та полегшення ремонту, а також дивовижний час автономної роботи — iPhone 14 Plus пропонує найдовший час автономної роботи серед усіх iPhone будь-коли. Обидві моделі включають систему з подвійною камерою для приголомшливих фотографій і відео, потужний чип A15 Bionic і інноваційні функції безпеки, включаючи екстрений SOS через супутник і виявлення аварії.

 

Гарний та міцний дизайн із неймовірним часом автономної роботи

6,1-дюймовий iPhone 14 і 6,7-дюймовий iPhone 14 Plus мають міцну конструкцію з аерокосмічного алюмінію, яка є водостійкою та пилонепроникною, а передня кришка Ceramic Shield, міцніша за скло будь-якого іншого смартфона, захищаючи iPhone від пошкоджень. Оновлена ​​внутрішня конструкція забезпечує кращу стабільну продуктивність — чудово підходить для важких робочих навантажень і потужних ігор — одночасно покращуючи легкість і доступність ремонту. Обидві моделі оснащені чудовим дисплеєм Super Retina XDR з технологією OLED, який підтримує пікову яскравість HDR 1200 ніт, а також підтримку Dolby Vision. Більший дисплей iPhone 14 Plus чудово підходить для перегляду вмісту, потокової трансляції тренувань Apple Fitness+ та ігор, а також може похвалитися найдовшим часом автономної роботи будь-якого iPhone.

Купити нові iPhone 14 та iPhone 14 Plus в жовтому кольорі

Потужна система з подвійною камерою, щоб зафіксувати кожну мить

З iPhone 14 і iPhone 14 Plus користувачі мають передову систему подвійної камери прямо в кишені. Система має дивовижно нову головну камеру професійного рівня з більшим датчиком для чудових фотографій і відео, а також ультрашироку камеру для захоплення унікальних ракурсів. І iPhone 14, і iPhone 14 Plus оснащені новою передньою камерою TrueDepth, яка автоматично фокусується на кількох об’єктах на різних відстанях для більш різких великих планів і красивих групових селфі. А більша діафрагма забезпечує яскравіші кольори та дрібніші деталі в умовах слабкого освітлення. 

У лінійці iPhone 14 представлено Photonic Engine, що покращує якість фотографій у середньому та слабкому освітленні на всіх камерах порівняно з попереднім поколінням: до 2 разів на камерах TrueDepth і Ultra Wide і 2,5 рази на новій головній камері. Photonic Engine здатний зберігати тонкі текстури, забезпечувати кращі кольори та зберігати більше інформації на фотографії завдяки глибокій інтеграції апаратного та програмного забезпечення.

Функції відео, такі як режим "швидкий рух" та кінематографічний режим, доступні в лінійці iPhone 14, щоб допомогти користувачам розкрити свій творчий потенціал. Режим дії забезпечує плавне відео, яке адаптується до значних тремтінь і рухів, навіть якщо відео записується в середині дії. Кінематографічний режим підтримує 4K зі швидкістю 30 кадрів в секунду та 4K зі швидкістю 24 кадри в секунду, забезпечуючи чудовий ефект глибини різкості, який автоматично змінює фокус у простий та інтуїтивно зрозумілий спосіб для зйомки моментів у стилі кіно.

 

Працює на A15 Bionic з 5-ядерним графічним процесором

A15 Bionic забезпечує потужну продуктивність професійного рівня для iPhone 14 і iPhone 14 Plus. 5-ядерний графічний процесор забезпечує більш високу швидкість для вимогливих робочих навантажень і навіть більш плавну графіку для відеододатків і високопродуктивних ігор. A15 Bionic також підтримує такі функції камери, як Photonic Engine, режим Action і Cinematic mode — і все це забезпечує надзвичайний час автономної роботи та захист критичних функцій конфіденційності та безпеки, як-от шифрування даних за допомогою Secure Enclave. А 16-ядерний нейронний механізм здатний виконувати 15,8 трильйона операцій на секунду, що забезпечує ще швидші обчислення машинного навчання для функцій iOS 16 і сторонніх програм.

купити iPhone 14 в Україні

Нові горизонти з iOS 16

  1. iOS 16 містить найбільше оновлення екрана блокування з багатошаровим ефектом, який майстерно встановлює об’єкти фотографій перед часом, віджетами, які пропонують інформацію з першого погляду, і новою галереєю шпалер для натхнення.

  2. Focus стає ще потужнішим завдяки новому способу підключення до екрана блокування та створення фільтрів Focus у програмах. 

  3. Можна редагувати повідомлення, скасувати надсилання та позначати розмови як непрочитані. 

  4. Перегляд веб-сторінок у Safari стає ще безпечнішим із ключами доступу, обліковими даними наступного покоління, які не можуть бути піддані фішингу чи витоку. 

  5. Live Text додає можливість взаємодії з текстом у відео, швидкої конвертації валюти та перекладу тексту. 

  6. Ти також можеш торкнутися й утримувати тему зображення, щоб підняти його з фону та розмістити в таких програмах, як Повідомлення. 

  7. Спільна бібліотека фотографій iCloud пропонує новий спосіб безперешкодного обміну фотографіями з шістьма членами сім’ї. 

  8. А за допомогою Apple Music Sing ти можеш співати свої улюбленим пісні із регульованим вокалом і текстами в режимі реального часу. 

 

Підсумок 

Хочеш бути впевненим у своєму ґаджеті? Варто купити iPhone 14 чи iPhone 14 Plus в Україні. Багато років компанія показує себе, як виробник надійних телефонів з безліччю крутих функцій. Користувачі які купили Айфон стверджують, що iPhone це коли ти береш в руки ґаджет і він вже готовий робити круті фото, відео, редагувати, писати нотатки які продублюються на твій Мак, і звичайно не може не радувати дизайн і кількість кольорів iPhone 14 і iPhone 14 Plus.

Читай Fopi Блог та будь завжди у курсі усіх новин! :)

Додати коментар

Ви повинні заповнити "Ім'я"

Ви повинні заповнити "Коментар"