5 кращих застосунків на Айфон, які повинні бути у кожного

 

Хелоу, Гайс! Ділимося особистим досвідом, які програми завантажити на iPhone. Тут ти не знайдеш банальних добірок, як завантажити Google Maps, YouTube або, як завантажити TikTok. Тільки по-справжньому корисні додатки на Айфон. 

 

Adobe Photoshop Express – редактор фото

Безкоштовно або Premium за 3,49$

Відчуй себе професіоналом за допомогою Adobe Photoshop Express. Це потужна програма для обробки графіки на мобільному телефоні. Попри те, що функціонал та інтерфейс програми значно відрізняються від звичайного фотошопу на комп'ютері, він ідеально підходить для сенсорного інтерфейсу.

 

Photoshop Express включає практично всі необхідні функції та інструменти, які розділені на п'ять основних категорій:

  1.  «Правка» (основні зображення)

  2. «Ретуш» (обробка та ретушування портретів та селфі)

  3. «Мікс» (робота з шарами та колажуванням)

  4. "Колаж" (створення колажів з кількох фотографій)

  5. "Захоплення" (знімання на камеру iPhone з живими фільтрами)

Для повноцінного використання всіх функцій потрібно перейти на платну передплату Premium, ціна якої 23,99 $ на рік або місяць за 3,49 $. Хоча і безкоштовна версія може бути достатньою для легкої редакції фото.

 

2. 1Password – менеджер паролів

1Password – менеджер паролів

Безкоштовна версія 14 днів, а потім 2,99$ на місяць.

Захисти свої паролі. 1Password – це відмінний менеджер паролів з одним із найкращих програм для iOS. Це дуже зручний сервіс, він підтримує вхід по біометрії та пристрої Apple Watch. Його функція Watchtower перевіряє паролі та відстежує витоку в Дарквеб. 1Password Personal доступний за невелику щомісячну плату, а 1Password Families чудово покаже себе для групи користувачів. Ти можеш скористатися 1Password, нічим не ризикуючи, в рамках 14-денного безкоштовного пробного періоду.

 

Додаток 1Password для iOS також надає такі функції:

  • Двофакторна автентифікація (2FA).

  • Аудит паролів та контроль витоку даних.

  • Автентифікація за TOTP-паролем.

  • Консоль для обміну паролями (тариф Families).

  • Приховані сховища (режим подорожей).

  • Зашифроване сховище (1 ГБ).

  • Зберігання даних на локальному сховищі.

  • Конфіденційні картки (тільки для користувачів із США).

 

1Password Personal (2,99$ / місяць) дуже добре підійде індивідуальним користувачам - на ньому ти отримаєш всі функції 1Password, і це одна з найвигідніших і найдоступніших пропозицій на ринку. 1Password Families (4,99$ / місяць) додає зручну загальну сімейну панель управління, яка дозволяє керувати дозволами для кожного члена сім'ї.


 

3. VSCO – редактор фото
VSCO – редактор фото

Безкоштовно.

Переважна кількість користувачів відносяться до VSCO лише як до інструмента для постобробки фотографій. У цьому плані програма давно завоювала популярність через просунуту систему фільтрів, а також можливості скопіювати пресет для обробки з однієї картинки на іншу.

Однак, мало хто знає, що в VSCO вбудований гідний інструмент для отримання знімків. Він підтримує знімання в RAW, ручне фокусування та налаштування ISO, регулювання фокусу, балансу білого, яскравості та не тільки. Всі ці можливості можна використовувати без додаткової оплати.

Окремо слід зазначити інтелектуальну роботу кожного з представлених інструментів. Це дає можливість створювати справді якісні знімки без засвітів та інших непорозумінь навіть без специфічних навичок у професійному зніманні. Безперечно в скарбничку. 

Безкоштовне застосування з можливістю вбудованих купівель.

 

4. Money Lover – менеджер фінансів

Money Lover – менеджер фінансів

Безкоштовно.

Money Lover – додаток для тих, хто хоче тримати свої фінанси під контролем. З його допомогою можна стежити за витратами, формувати бюджет і завжди знати, скільки у тебе заощаджень. Крім того, програма вміє фіксувати твої боргові зобов'язання та постійні виплати, а також нагадувати про необхідність здійснити черговий платіж.

Безкоштовний застосунок з можливістю вбудованих купівель.

 

5. VLC – безкоштовна музика

5. VLC – безкоштовна музика

Безкоштовно.

Шукаєш класний додаток для прослуховування музики на iPhone безкоштовно? VLC - це безкоштовний додаток для музики на Айфон повністю позбавлений реклами, тому ніщо не завадить тобі насолоджуватися улюбленими композиціями. Додаток не має вбудованих купівель, а додавати треки можна через ПК по USB або безпосередньо з хмарних сервісів. Плеєр підтримує відео у відомих форматах: від wmv до mp4.

 

Завантажуй програми на свій Айфон і насолоджуйся. Сподобалася добірка? Поділися з друзями.

Читай Fopi Блог та будь завжди у курсі всіх новин! :)

Додати коментар

Ви повинні заповнити "Ім'я"

Ви повинні заповнити "Коментар"