Як вибрати електросамокат?

Електросамокат – універсальний транспорт для кожної людини

Електросамокат – остання успішна розробка для зручного та комфортного пересування міськими вулицями. Він відноситься до категорії персональних видів транспорту і вже встиг набути величезної популярності серед дітей і дорослих різного віку.

Наш магазин Fopi.ua пропонує унікальну можливість придбати такий цінний девайс за доступною ціною.

Різноманітність представленого асортименту товарів за призначенням

Залежно від цільового призначення можна вибрати такі моделі самокатів. (Докладний опис та характеристики електросамокатів ти можеш подивитися натиснувши сюди!)

  1. Міські. Вони розраховані на їзду типовими урбаністичними поверхнями – асфальт, бруківка, бетон, тротуарна плитка. Характерні особливості пристрою полягають у зниженій масі та скромних габаритах.
  2. Позашляхові. Вони розроблені спеціально для переміщення по пересіченій місцевості – ґрунту, пляжу, бездоріжжю. По суті, така техніка є електросамокатом на великих колесах, якому також властиві великий кліренс і 2 гальма.
  3. Спортивні. Вони відрізняються масивними розмірами цільної рами і водночас малими колесами. Система складання та амортизатори в них не передбачені, але завдяки цьому забезпечується суттєвий запас міцності. Подібні моделі використовуються для виконання різноманітних трюків, участі у спортивних змаганнях.

Як вибрати електросамокат?

Різновиди транспортних аксесуарів за типом двигуна

Сучасний самокат на акумуляторі може бути оснащений різними типами двигунів. В даному випадку йдеться про ланцюгові системи та механізми «мотор-колесо».

Перший варіант є традиційним, оскільки, спочатку він входить в конструкцію велосипеду. Трансляція моменту, що крутить, здійснюється за допомогою сталевого ланцюга. Простота механізму, при цьому, здатна забезпечувати високу продуктивність.

Другий підвид належить до категорії сучасних. Двигун фіксується безпосередньо на корпусі колеса. Залежно від модифікації самокату, він може розташовуватися всередині одного або обох коліс. Популярність конструкції обумовлена ​​підвищеною ефективністю, зниженням маси техніки та створенням привабливого дизайну.

У нашій компанії здійснюється продаж електросамокатів в Одесі, Чорноморську та інших містах України, всіх модифікацій для того, щоб можна було задовільнити побажання та потреби кожного клієнта.

Ключові технічні параметри пристрою

Fopi є офіційним представником Proove.  Компанія виробляє виключно функціональні та надійні мобільні засоби даного типу. Однак, одночасно з цим, кожен електросамокат Proove наділений такими параметрами:

  1. Швидкість. Максимальний розгін становить, залежно від моделі, від 25 до 32 км/год, що відповідає нормам та вимогам, прописаним у правилах дорожнього руху (залежить від конкретної моделі пристрою).
  2. Високе маневрування. Апарат точно відгукується на поворотні рухи керма, реагує на прискорення і гальмування.
  3. Місткість АКБ. Запас вільного ходу одного заряду акумулятора досягає, з характеристик різних моделей, від 25 до 45 км.

Тісна співпраця з найкращими світовими виробниками такої техніки, дозволяє запропонувати міцні та зносостійкі версії апаратів. І, хоча сучасний ринок рясніє бюджетними варіаціями, ми готові довести неймовірну вигоду від купівлі самокатів на електроприводі саме у нас.

Розрахунок вигоди переходу на екологічний вид транспорту

Для того, щоб відчути помітну вигоду, необхідно зіставити дані щодо витрати електроенергії, продуктивності та інших характеристик самокату та мопеду. За основу візьмемо такі числові значення:

  • вартість електроенергії в Україні – 1,68 грн./кВт, а бензину – 41 грн./л.;
  • максимальна дальність їзди на 1 заряді – 25-45 км (для повного заряджання АКБ вистачить 8 – 10 кВт), для мопеду – 3 л палива на 100 км.

Тепер проводимо розрахунок. Електричний самокат витрачає на 1 заряд 13,44 грн. (1,68*8), тоді як мопед на ту саму відстань – 61,50 грн. (41*1,5).

Підсумкова економія екологічно безпечного виду транспорту з його обслуговування перевищує 68% порівняно з бензиновим.

Додатково, на користь такого транспорту, належать 3 фактори зручності його експлуатації:

  • немає необхідності отримувати посвідчення водія, щоб керувати ним;
  • простота паркування навіть за умов обмеженого простору;
  • наявність вільного ходу, що дозволяє керувати засобом пересування навіть за розрядженої батареї.

Ці цифри доводять раціональність та вигоду переходу на електросамокат для бездоріжжя чи міста, яке можна вибрати за власними вимогами у каталозі нашого інтернет-магазину. До того ж він зможе прослужити не менше 10 років, тому його купівлю по праву можна назвати вигідною інвестицією.

5 причин звернутися до нас при купівлі електросамокату Proove

Замовити електросамокат варто у нас, тому що ми пропонуємо:

  1. Продукція високої якості. Всі представлені в каталозі вироби мають сертифікати якості та виготовляються виключно із міцних та довговічних матеріалів.
  2. Найширший асортимент, що дозволяє легко підібрати версії для будь-якого віку та умов використання. Це означає, що можна придбати електросамокат для дорослих, дітей, підлітків тощо.
  3. Високий обслуговуючий сервіс. Робота компанії продумана до дрібниць, тому фахівці готові надати консультативну допомогу у виборі, оперативно оформити заявку, надати зручний спосіб оплати та організувати доставку товару до будь-якого регіону України.
  4. Відчути точне співвідношення ціни та якості. Ціна електросамокату хорошого складання апріорі не може бути низькою. В іншому випадку, ви купуєте недовговічний аналог. У нас ризики придбати неякісний товар зведено нанівець. Переконатися в цьому можна, ознайомившись із відгуками споживачів.
  5. Гарантію від виробника. Вона вбереже від браку та поломок під час експлуатації девайсу.

Як ми працюємо

Купити електричний самокат можна в Одесі, Чорноморську та будь-якому іншому куточку країни, просто додавши вподобаний самокат у кошик на сайті магазину або зателефонувавши за номерам 0800 330 842.

Після обробки заявки, наш менеджер передзвонює для уточнення деталей за ціною та способом доставки, що здійснюється провідними транспортними службами. Після отримання товару, покупець оглядає його щодо цілісності. Якщо все влаштовує – проводиться повна оплата замовлення та перевезення.

Як бачиш, процес звернення простий і зрозумілий. Дозволь собі купити електросамокат високої якості для того, щоб повною мірою насолодитися потужною і швидкою їздою.

Додати коментар

Ви повинні заповнити "Ім'я"

Ви повинні заповнити "Коментар"