У що пограти на телефоні, коли немає світла? ТОП 10 ігор

ТОП 10 ігор на iPhone і Android без використання інтернету

Напевно, багато хто зіткнувся з тим, що при відключенні світла зникає зв'язок. Без інтернету та зв'язку твій сучасний, дорогий ґаджет перетворюється на цеглу чи максимум фото-альбом. Щоб не нудьгувати під час відключення світла, ми пропонуємо тобі добірку класних ігор на мобільник для яких не потрібен інтернет. Перетворись на страшну акулу, ганяй на сноуборді або досліджуй підземелля. Сідай зручніше і приготуйся скринити їхні назви. 

 

ТОП 10 ігор на iPhone і Android без використання інтернету 

 

  1. Asphalt 9: Легенди

Як і більшість гоночних ігор серії Asphalt, Asphalt 9 не розчаровує як з точки зору графіки, так і з точки зору складності гри.

У грі є кілька прийомів керування, які ти повинен застосовувати, щоб маневрувати автомобілем на різних трасах для виконання встановлених місій. Доступні численні варіанти кермового керування.

Asphalt це відмінна гра без інтернету в дорогу, починаючи ще з 2012 асфальт був однією з найпопулярніших ігор для айос.

Ти можеш вибрати традиційний варіант нахилу для повороту, в якому використовується акселерометр на твоєму пристрої, або нахил за допомогою значків. Ти також можеш поекспериментувати з елементами керування на екрані або просто торкнутися екрана, щоб керувати автомобілем.

А якщо твої супротивники рухаються надто швидко, ти можеш підвищити швидкість та продуктивність автомобіля за допомогою нітро.

Завантажити Android | Завантажити iPhone

 

  1. Shadow Fight 2

Shadow Fight 2 – для фанатиків бойових мистецтв. Ця гра є прекрасним поєднанням класичного файтинга і рольової гри. Розробник увімкнув інтерактивну графіку та 2D-анімацію, щоб зробити гру ще більш реалістичною.

Shadow Fight 2 налаштовує тебе проти керованих комп'ютером супротивників, і ти маєш перемагати своїх супротивників у більшості з 3 матчів, щоб виграти призи або оновити свій арсенал. Успішні гравці можуть виграти золото або покращити свої мечі, нунчаки або будь-яку іншу класичну зброю, яку вони використовують.

Shadow Fight 2 використовує концепцію, що базується на фізиці, що робить її особливою рекомендацією для непрофесійних гравців.

Завантажити Android | Завантажити iPhone

 

  1. Minecraft: Pocket Edition

Навряд чи знайдеться на світі геймер, який жодного разу не чув про Майнкрафт. Тут можна зняти гальма зі своєї фантазії та побудувати практично все що завгодно. Ця культова гра має мобільного клієнта, який мало чим відрізняється від повнорозмірного. Без сумніву, "кишенькова версія" Майнкрафт є однією з найкращих ігор на телефон без інтернету, які можна скачати на свій ґаджет. Доступ в інтернет знадобиться тільки для скачування та встановлення оновлень, проте грати в неї можна зовсім не хвилюючись про якість свого з'єднання.

Завантажити Android | Завантажити iPhone

 

  1. GRID Autosport

Серія GRID вже багато років задає планку перегонів на мобільних девайсах. Autosport втілює в собі найкращі елементи з GRID 1 та 2, зібрані у простий, але якісний гоночний симулятор.

Красива графіка, безліч ігрових режимів і пророблені механіки водіння - йдеться про повноцінний консольний тайтл, що перекочував на мобільні девайси. Autosport можна без сумніву назвати однією з найкращих гонок на Android та iOS. Однак подібні вражаючі характеристики означають, що гра потребує серйозного заліза та великої кількості вільної пам'яті. На телефоні рекомендується залишити аж 6 ГБ вільного простору.

Завантажити Android | Завантажити iPhone

 

  1. Alto’s Odyssey

Сіквел до популярної Alto's Adventure, яку можна запускати без доступу до інтернету. В Alto's Odyssey дуже просто почати грати, але щоб стати майстром, доведеться присвятити їй не одну годину.

Гра є нескінченним сайдскролером. Тобто вона закінчується лише тоді, коли персонаж гине і потім починається спочатку. На відміну від багатьох своїх конкурентів, грати в які швидко набридає, в AO досить унікальних механік, які надовго зберігають геймплей свіжим. Гарний дизайн рівнів та зміна часу доби надають їй неповторного шарму. Зрозуміло, що запускати її можна без інтернету.

Завантажити Android | Завантажити iPhone

 

  1. Plants vs. Zombies

Якщо тобі подобаються моторошні та стрімкі речі, то гра «Рослини проти зомбі» здасться тобі дуже цікавою. Ця гра зосереджена на захисті вежі з використанням рослин.

Рослини мають унікальні здібності, які можуть відображати атаки зомбі. Ти повинен вирощувати їх у своєму саду, щоб вони могли вбивати зомбі, що наближаються до твоєї хати. Якщо рослини недостатньо сильні, щоб зупинити мародерство зомбі, зомбі в кінцевому підсумку увійдуть в твій будинок і будуть харчуватися твоїм мозком.

Рослини бувають різного рівня активності, тому потрібно виміряти силу кожної рослини щодо сили зомбі.

Завантажити Android | Завантажити iPhone

 

  1. Smash Hit

Одна із чудових особливостей Smash Hit – це крута графіка та гармонійні фонові звуки.

Ти граєш у гру, вражаючи скляні перешкоди металевими кулями. Щоб отримати додаткові кулі, ти маєш зламати якнайбільше призм. Безперервний характер гри робить її захоплюючою та підвищує концентрацію уваги. Крім того, барвисті проходи пропонують реалістичне ігрове середовище, яке робить гру Smash Hit ще більш захоплюючим.

Інтерактивна графіка Smash Hit – причина, через яку вона подобається більшості гравців. З того часу він отримав оцінку 5/5 на Common Sense Media і 4,5/5 на Apple'N'Apps.

Завантажити Android | Завантажити iPhone

 

  1. Біжи, сосиска, біжи!

Це божевільна пригода, повна веселощів і дивовижних моментів. Яскраві персонажі завжди готові підняти тобі настрій навіть у найхмарніший день. Проходь купу рівнів з величезною кількістю перешкод та пасток. Ти в ролі смішної сосиски будеш приголомшеним бігати по різних локаціях, і метою цієї гонки буде просто виживання. Тут головне – прийти до фінішу цілим та неушкодженим, і краще це зробити найшвидше.

Мало хто хоче бути звареним, посмаженим чи розрізаним на шматки – сосиски тут не виняток, тому бажано не стати чиїмось обідом. Неси стрімголов головою повз голодних людей, гострих ножів, розпечених плит та інших смертельно небезпечних для будь-якого м'ясного виробу штук. Дорогою гонки намагайся збирати різні бонуси, тоді в тебе буде більше шансів дістатися фінішу.

Завантажити Android | Завантажити iPhone

 

  1. Death Trigger 2

Назва гри видає це. Але навіть до того, як ти поринеш у гру, тобі вже сподобається крута 3D-графіка, яку розробник реалізував у цій грі.

Місія Death Trigger – знищувати зомбі, використовуючи різноманітну реалістичну зброю. Хоча вбивство зомбі – це найвища місія, у грі є безліч інших цілей.

Щоб покращити себе, тобі потрібно виключно добре виступити на нижчих рівнях, щоби ти міг виграти гроші. Потім ти можеш використовувати ці гроші для покупки зброї та інших речей, які допоможуть тобі отримати перевагу у грі.

Завантажити Android | Завантажити iPhone
 

  1. Trial Xtreme 4

Ще одна гонка, але цього разу із чотирьох коліс потрібно пересісти на два. Мета Trial Xtreme 4 - перемагати у гонках на мотоциклах, заробляючи внутрішньо ігрову валюту, яку можна витрачати на всілякі покращення та нові байки. Проходити рівні можна без інтернету, проте прогрес не зберігається.

Гра сповнена різноманітних треків, що варіюються від каньйонів до портових причалів. Система управління Trial Xtreme досить проста, але щоб завжди приходити першим, потрібно вивчитися певним трюкам. Наприклад, потрібно знати, коли змінювати точку балансу, щоб не втрачати швидкість при різких маневрах.

Завантажити Android | Завантажити iPhone

 

Вибирай все, що тобі сподобалося і завантажуй на свій телефон. А щоб не помилитися, напевно, скачай кілька варіантів на випадок відсутності мережі. Читай Fopi Блог та завжди будь у курсі технічних новинок і корисних порад.

Додати коментар

Ви повинні заповнити "Ім'я"

Ви повинні заповнити "Коментар"