Реферальна програма: фішки та вигода

Рефералка Fopi

Нещодавно ми додали можливість кожному бажаючому стати учасником нашої реферальної програми. Детально розповідаємо як це працює і як нею користуватись.

 

Реферальна система — це зручна та прозора партнерська програма, яка допоможе нам збільшити аудиторію, а тобі з твоїми друзями - заробити бонусні бали на покупки у нашому магазині. За кожного нового користувача, який реєструється через твоє посилання та робить перше замовлення ти отримуєш 150 Fopi coins (FPC) на особистий рахунок. 1 FPC = 1 гривня. Бонусами за запрошення можна сплачувати 100% вартості замовлення, але не більше ніж 10 000 FPC за один раз. Якщо ти давно мріяв купити iPhone зі знижкою — це твій шанс! 

 

Як користуватися реферальною програмою?

Стати учасником дуже просто, для цього потрібно зареєструватися на нашому сайті, після чого ти отримаєш унікальне посилання, за допомогою якого можна запрошувати друзів через соціальні мережі та месенджери. Посилання можна знайти в особистому кабінеті на вкладці “запросити друзів”, або отримати через чат-бота в телеграмі, який згенерує твоє запрошення, та навіть надішле картинки для створення сторіс у інстаграмі. 

 

Спілкуватись з ботом треба з того ж номеру, на який зареєстровано аккаунт на Fopi. Спочатку треба поділитись номером телефону з ботом, після чого вибрати в меню знизу “реферальна програма”, а потім “запросити друзів”. За допомогою бота можна відслідкувати кількість FPC на твоєму рахунку, переглянути каталог товарів та історію замовлень.

 

Після того як твій друг перейде за посиланням, він побачить форму для реєстрації, а також повідомлення що його запросив саме ти! Щоб заробити більше бонусів, розкажи своїм друзям про те що вони також можуть їх заробляти, запрошуючи своїх знайомих. Погодься, це чудово  — мати можливість заробити знижку на будь-що без особливих зусиль.

 

Умови використання

Як ми вже писали вище — за одного запрошеного друга можна отримати 150 бонусних балів. Друг, який зареєструвався та зробив купівлю також отримує 150 FPC. Тобто щоб заробити 1500 гривень знижки на будь-яку купівлю у нашому магазині, потрібно запросити 10 друзів та чекати на повідомлення про зарахування бонусів. Можна запрошувати необмежену кількість людей, а це значить — чим більше друзів зробить замовлення, тим більше у тебе буде знижка. Детальніше про умови користування реферальною програмою ти можеш прочитати тут.

 

Невеличка порада: щоб не надсилати запрошення кожному знайомому окремо, розмісти посилання у себе в сторіс інстаграм. Щоб тобі було зручніше, ми залишаємо готові макети, які можна скачати та прикріпити туди своє посилання.

Завантажуй макет та скоріше ділись ним у себе в сторіз!

Тепер ти знаєш нашу таємницю і можеш поділитися нею з іншими, та ще й заробити на цьому собі дуже гарну знижку! Наш чат-бот вже чекає на тебе.

Додати коментар

Ви повинні заповнити "Ім'я"

Ви повинні заповнити "Коментар"