Чим відрізняються зарядні пристрої EcoFlow?

 

 

Блекаути це справжні випробування для життя сучасної людини. Але ми вже довели, що нас не зламати. Сьогодні ми хочемо розповісти про універсальний зарядний пристрій EcoFlow. 

У часи відключення електрики або на природі за містом він стане тобі надійним помічником для оптимізації роботи, заряджання улюблених ґаджетів, приготування їжі, або освітлення, завдяки вбудованому ліхтарику. Цей пристрій є безпечним для використання вдома. Не видає неприємних та небезпечних для життя вихлопів, на відміну від класичних генераторів.

 

Чим відрізняються портативні зарядні станції EcoFlow від традиційних генераторів?

Традиційні генератори зазвичай працюють на рідкому паливі. Бензин, дизель чи газз. Портативні зарядні станції EcoFlow працюють по іншому.

Зарядні станції EcoFlow – це не генератори у чистому вигляді. Вони не виробляють електроенергію, а накопичують та зберігають її. Перетворитися на генеруючі пристрої можуть, якщо ви підключите такі станції до сонячних панелей.

EcoFlow випускає сумісні зі своїми портативними станціями компактні сонячні панелі. І ця обставина дозволяє легко поєднати два типи обладнання в єдину систему сонячної генерації. У результаті, маючи під рукою портативну станцію та сонячну панель, ти можеш у будь-якому місці розгорнути комплекс для отримання екологічно чистої, безкоштовної для тебе енергії.

 

Чи потрібно заряджати зарядні пристрої EcoFlow?

Так. Оскільки станції від EcoFlow є великими акумуляторами, то вони потребують підзарядки. Один із способів ти вже знаєш. Це підключення пристроїв до сонячних панелей. Два інших способи тобі також можуть сподобатися і вони дуже зручні. Йдеться про підзарядку від звичайної розетки або автомобільного адаптера. Тобто, будучи в знеструмленому місті або на природі, ти завжди зможеш зарядити свій блок EcoFlow і продовжити готувати з його допомогою їжу, заряджати улюблені ґаджети або працювати. 
 

Диктуй свої умови.  Будь незалежним від обставин довкола.

 


 

Які зарядні пристрої EcoFlow бувають та чим вони відрізняються?

Серія EcoFlow Delta

Серія портативних електростанцій EcoFlow DELTA – це оптимальне рішення для тих, хто хоче гарантувати безпеку в будинку та безперебійну роботу електроприладів у разі тривалої відсутності енергії від постачальника мережі.

Серія представлена такими моделями, як Delta Mini, DELTA, DELTA Max та DELTA Pro. Ці портативні станції є найпотужнішими у всій лінійці продукції такого роду від EcoFlow. А можливість підключити до деяких представлених моделей зовнішні розумні батареї дозволяє ще більше підвищити потужність і ємність станцій.

Особливий інтерес у серії є модель DELTA Pro, яка може бути інтегрована в домашню мережу за допомогою пристроїв екосистеми EcoFLow. Завдяки цьому власники будинків та квартир, обладнаних цим комплексом, можуть або зробити домашню мережу незалежною від зовнішніх постачальників електроенергії, або максимально скоротити витрати на неї за рахунок накопичення в період дії дешевих тарифів.

 

Серія EcoFlow RIVER

Це перше покоління компактних зарядних електростанцій (на зміну їм приходять моделі другого покоління). Станції RIVER ідеально підійдуть не тільки для домашнього застосування, але й для подорожей та відпочинку в автономному варіанті, коли поблизу не буде можливості підключатися до локальних електромереж.

Компанія EcoFlow позиціонує станції серії RIVER, як пристрої спеціально розроблені для любителів автомобільних та інших варіантів подорожей, для перебування в кемпінгах та інших подібних місцях. Звідси увага не тільки до технічних можливостей апаратів, але й до їхньої конструкції, що відрізняється компактними розмірами та суперсучасним дизайном.

У лінійці RIVER, як і в серії DELTA, ти знайдеш модифікації: Mini, Max, Pro, а також просто RIVER і варіант RIVER Plus. Всі моделі серії пропонують більш ніж достатньо енергії для живлення особистих ґаджетів та невеликих електроприладів.

Портативні станції RIVER можна підзарядити будь-яким із трьох доступних способів: від стандартної розетки змінного струму, від автомобільної зарядки або сонячних панелей. Разом з останніми RIVER, як і станції DELTA, по суті перетворюються на повноцінний сонячний генератор. Це буде особливо цінною якістю для тих, кому необхідно в подорожі мати можливість скористатися деякими невеликими електроприладами.

 

 

Станція EcoFlow RIVER 2 Pro та її можливості щодо заряджання різних пристроїв

Окремо скажемо про друге покоління RIVER. Ці станції, які нещодавно випустили компанія EcoFlow, оснащені літій-залізо-фосфатними акумуляторами, за рахунок чого підвищилися безпека, довговічність та ефективність роботи станцій. Компанія запевняє, що вони зможуть працювати без проблем до 10 років навіть при щоденній експлуатації. На відміну від попередніх серій, EcoFlow дає 5-річну гарантію на нові RIVER 2.

 

Висновок. Яку модель EcoFlow слід придбати аби було достатньо зараз та ще залишилось на потім?

Все залежить від твоїх апетитів використання електроенергії. Та якщо казати про золоту середину, як ми писали трошки вище, це серія EcoFlow Delta.

Потужний зарядний пристрій допоможе легко перечекати аварійні відключення електроенергії, підзарядити ґаджети і висвітлити приміщення. А також підзарядитись енергією під час кемпінгу, подорожі, роботи на відкритому повітрі.

Місткість акумулятора зарядної станції DELTA становить 1260 Втг. Це забезпечує безперебійну та безпечну роботу домашніх приладів протягом дня. Висока потужність 1800 Вт з максимальним сплеском до 3300 Вт дозволяє зручно та швидко підключити 99% приладів.

Додати коментар

Ви повинні заповнити "Ім'я"

Ви повинні заповнити "Коментар"