5 способів купити iPhone дешевше його вартості

Техніка Apple у більшості українців асоціюється не лише з інноваційністю та якістю, а й з високою ціною. Дійсно, вартість виробів каліфорнійського гіганта вища більшості аналогів, що є на ринку, і хоч вона цілком виправдана новітніми комплектуючими та якістю програмного забезпечення, все ж можливість економити при покупці iPhone для більшості з нас є дуже привабливою.

Тож як купити iPhone або іншу техніку Apple дешевше? Щоб зробити це без ризику, перш за все завітай до Fopi. Для наших клієнтів ми забезпечили одразу декілька таких способів, і саме про них хочемо розповісти у цій статті.

Спосіб 1. Програма Fopi Trade-in

Обмін старого iPhone з доплатою

Для власників iPhone чи інших пристроїв Apple є чудова можливість придбати новіший ґаджет взамін старого, сплативши лише різницю у ціні. Ти можеш зробити це в нашому магазині, скориставшись послугою Trade-in. Для обміну з доплатою ми приймаємо пристрої, які продовжує підтримувати Apple. На сьогоднішній день це iPhone 7 та всі моделі, що вийшли пізніше. Пошкоджені та залочені пристрої для обміну також придатні, проте вони годяться лише на запчастини, а тому і вартість буде значно нижчою.

Звісно, практика продажу старої моделі перед покупкою нової є досить поширеною, проте роблячи це одразу в магазині, ти отримуєш декілька переваг:

  1. Меньше клопотів. Пошук покупця може затягнутися на довгі місяці відволікаючи від повсякденних справ, а іноді і відтягуючи купівлю нового пристрою. Натомість у магазині вся процедура займе не більше 30 хвилин.

  2. Відсутність ризиків. При самостійному продажі ґаджету є певні ризики. Наприклад, втратити гроші на доставку, якщо покупець передумав забирати відправлений вами товар, або ж і відверті випадки шахрайства. При обміні у Fopi по Trade-in подібні ситуації просто неможливі.

  3. Зручний перехід. В магазині ти можеш перенести особисті дані та налаштування зі свого старого iPhone на новий. Щоб скористатись такою можливістю при самостійному продажі, доведеться спочатку купувати новий смартфон, сплативши повну його вартість.

Головний недолік Trade-in – він доступний лише власникам пристроїв Apple, які, до того ж, готові з ними розлучитися. Якщо ж твій старенький смартфон дорогий тобі як пам'ять, або ти плануєш комусь його подарувати, можливо тобі підійде один з наступних способів.

Спосіб 2. Купівля вживаного iPhone у Fopi

Якщо ти не женешся за новинками, варто розглянути купівлю смартфону, що вже був у використанні. Одна з ключових особливостей пристроїв на операційній системі iOS в том, що їх продуктивність та швидкодія з часом не знижуються. Власники iPhonе не страждають від програмних помилок та уповільнення роботи навіть після багаторічної експлуатації телефону. Саме тому купівля вживаної техніки Apple э дуже привабливим способом економії. Якщо ж робити це у Fopi, крім привабливої ціни ти отримуєш 100% впевненості у якості пристрою.

Щоб звести нанівець ризики для клієнта, ми проводимо перевірку смартфонів, які були у використанні, по 24 критеріям якості, та надаємо 3 місяці гарантії на них. Також при купівлі ти можеш подовжити гарантійний термін, придбавши додаткові 9 місяців.

Спосіб 3. Бонусна програма

Більше вигоди для учасників бонусної програми

Для тих, хто регулярно купує ґаджети та аксесуари, чудовий спосіб економити на них – стати учасником бонусної програми Fopi. Завдяки цьому після кожної купівлі можна отримати кешбек, який можна витратити для часткової сплати вартості товару в асортименті магазину.

Наші постійні покупці, що накопичили достатньо бонусів, мають змогу придбати новий iPhone до 20% дешевше його реальної ціни. Якщо ж це твоя перша купівля у Fopi, то зареєструвавшись у бонусній програмі, ти навпаки отримаєш від 2% його вартості у вигляді бонусів для сплати подальших придбань.

Спосіб 4. Акційні пропозиції

Це, напевно, найпростіший спосіб отримати знижку або подарункові бонуси, адже щоб скористатись ним, достатньо лише вчасно звернутись до магазину. Аби не пропустити таку можливість, рекомендуємо регулярно відвідувати розділ “Акції” на сайті.

Крім того, за допомогою SMS та месенджерів ми окремо інформуємо учасників бонусної програми щодо вигідних пропозицій. 

Спосіб 5. Розстрочка

Звісно, розстрочка – це не зовсім спосіб купити iPhone дешевше його вартості, проте таким чином ти можеш отримати пристрій у своє повне розпорядження, володіючи лише частиною необхідної суми. Ця послуга дозволяє розділити оплату на срок до 24 місяців. Невеликі щомісячні платежі, скоріш за все будуть навіть непомітними, та протягом усього цього часу ти вже будеш насолоджуватись новим смартфоном.

На завершення

Економія повинна бути розумною

Наприкінці хочемо нагадати принцип, який відомий кожному користувачеві техніки Apple: дешевше – не означає краще. Заради більш вигідної ціни не варто ризикувати купівлею несправного пристрою або підробки. Та нехтувати розумною економією також не слід. Звісно, перераховані у цій статті методи не дозволяють отримати бажаний ґаджет майже безкоштовно, проте всі вони працюють просто та без ризиків.

Додати коментар

Ви повинні заповнити "Ім'я"

Ви повинні заповнити "Коментар"