Чим відрізняються Apple Watch series 8, Series 7 та SE між SE2 ?

Хай! Сьогодні у Fopi Blog розберемо в чому різниця між усіма цими новенькими та старенькими Apple Watch. Чи є сенс міняти старі та що купити у 2022 році?

 

Чим відрізняються Apple Watch series 8 та Series 7

 

Порівняємо Apple Watch series 8 та Series 7 

 

  1. Головна відмінність між моделями є кількість вимірювальних сенсорів. У новинку додали датчик температури. Користувачеві доступний регулярний вимір із частотою раз на 5 секунд. Попереднє покоління годинника не має такої можливості й підтримує тільки вимірювання пульсу, ЕКГ та насиченості крові киснем.

  2. Іншою помітною відмінністю стала система розпізнавання автомобільних аварій. Гаджет розуміє, що власник потрапив у ДТП і може зафіксувати тип аварії, сповістивши родичів та екстрені служби. Попереднє покоління вміє розуміти лише падіння користувача та прогнозувати аритмію за показаннями пульсу.

  3. Новий годинник Apple Watch Series 8 працює під керуванням оновленого процесора Apple S8. Нагадаємо, що Apple Watch Series 7 встановлюється процесор Apple S7. Обидва варіанти чудово справляються із щоденними задачами.

  4. Розрізняється набір доступних кольорів корпусу. Apple Watch Series 8 в алюмінієвому корпусі можуть бути пофарбовані в чорний (midnight), білий (silver), золотий (starlight) та червоний (Product RED). Сталеві моделі отримали три кольори: чорний (graphite), білий (silver) та золотий (gold).

Старша модель Apple Watch Series 7 має забарвлення: темна ніч, сяюча зірка, синій, зелений та червоний (для алюмінієвих версій), сріблястий та чорний (для сталевих) та space black та natural для титанових.

 

Що обрати Apple Watch series 8 або Series 7?

         Що обрати Apple Watch series 8 або Series 7?

 

Гаджет 2022 року має мінімальний набір відмінностей від годинника попереднього покоління. Зовні пристрої виглядають однаково, а всередині достатньо схожий набір сенсорів і програмних фішок.

Якщо у вас Apple Watch Series 7, немає ніяких причин оновлюватися. Вимірювання температури необхідне не всім, а система виявлення аварій буде і в iPhone 14/14 Pro.

Якщо у вас Apple Watch Series 6 і нижче, можна розглядати новий годинник як 7-го покоління, так і 8-го. При цьому осіння новинка поступається набором доступних кольорів. Любителям синього чи зеленого корпусу доведеться обрати минулорічний ґаджет.

Чи варто купити Епл Вотч СЕ 2?

Хух! З 7 та 8 серією розібрались. Та що робити з Apple Watch SE та SE2? 

Нагадаємо, що перші Apple Watch SE, випущені у 2020 році, пропонували користувачам, по суті, «урізані» Apple Watch, які не мали всіх передових функцій флагманів, але й коштували значно менше. Однак, які Apple Watch краще купити у 2022 році? 

Та що робити з Apple Watch SE та SE2? 

 

З урахуванням того, що з продажу прибрали Apple Watch Series 3, то саме ця модель стала найдешевшим входом у світ смартгодинник Apple.

У новій моделі розмір пристрою залишився тим самим: 40 або 44 мм. Можна вибрати ту версію, яка ближча вам. Все той же алюмінієвий корпус та захисне скло Ion-X. Вбудована пам'ять 32 ГБ, Bluetooth 5.0, датчик серцебиття другого покоління.

З відмінностей: у новій версії використовується процесор S8 зі співпроцесором W3. Тоді як у першому поколінні задіяно чип S5.

 

Чи варто купити Епл Вотч СЕ 2?

Насправді абсолютно не має значення, яку модель з цих двох купувати. За функціональністю та зовнішнім виглядом вони брати близнюки. З плюсів убік Apple Watch SE2 – це новий чип S8, який продовжить життєвий цикл цього ґаджета та дозволить йому підтримувати всі передові функції у найближчі роки.

 

Висновки. Який годинник придбати у 2022 році?

Якщо у тебе ще немає Apple Watch, то обирай Series 8 і ні в чому собі не відмовляй, або обирай трохи спрощену модель Apple Watch SE 2. Різниця в ціні з торішніми моделями невелика, а якість і насолода від нового годинника буде більше.

Розглянемо другий варіант. Якщо у тебе Apple Watch 7, то міняти на 8 сенсу немає. Тільки якщо нова функція у вигляді вимірювання температури дійсно важлива для тебе.

І нарешті, третій варіант. Якщо у тебе 5 серія, то варто, звичайно, розглянути заміну. Оскільки акумулятор зношений, та й різниця в дисплеї та функціях значно більша.

Додати коментар

Ви повинні заповнити "Ім'я"

Ви повинні заповнити "Коментар"